Thermowood grenen latten

Vele doe-het-zelvers zoeken naar een mooie combinatie tussen een landelijk karakter met een moderne uitvoering. Ze kunnen moeilijk kiezen tussen de natuurlijke toets van hout, en de strakke look van een modern bouwwerk. Gelukkig bieden deze thermowood grenen latten de oplossing. Enerzijds krijg je die klassieke houttextuur, met vele knopen en duidelijke houtnerven, wat zo typisch is aan Europees grenenhout. Anderzijds krijg je de strakke uitvoering van de latten en een geweldige duurzaamheid dankzij de moderne, thermische behandeling. Het beste dus van twee werelden!

...
Meer weten?

Meer weten?

Wat maken deze thermowood grenen latten zo tijdloos?

Er zijn verschillende redenen waarom thermowood grenen zo geliefd is. Grenenhout kenmerkt zich door de knopen en nerven in het hout die jouw project meer diepgang en dimensie geven. Je kan dan ook genieten van een warme bruine houttint, die langzaamaan zal vergrijzen.

Het is ook dankzij de thermische behandeling dat we kunnen genieten van een duurzame bekleding waar je nog jaren van kunt genieten. Zeker met wat nabehandeling met houtolie en beits krijg je een gevel die je nog jaren kan bewonderen.

De veelzijdigheid van thermowood grenen latten

Met deze thermowood grenen latten kan je verschillende uitstralingen voor jouw gevelbekleding creëren. Wat dacht je van een horizontale plaatsing, waarmee je de lengte van je gevel extra in de verf zet? Maar je kan de latten ook verticaal monteren als je liever de hoogte van je project benadrukt.

Ook de grootte van de schaduwvoegen tussen alle latten kan je zelf kiezen. Kies je voor een dunne schaduwvoeg, dan vallen die minder op. Dankzij bredere schaduwvoegen komt de kleur en de textuur van het hout beter tot zijn recht. Ook de individualiteit van de planken valt op die manier meer op.

We hebben ook verschillende breedtes van latten in ons assortiment. Kies je voor de dunne latten voor een elegant geheel? Of eerder een bredere voor een rustigere uitstraling? Je kan zelfs kiezen voor een afwisseling tussen de verschillende breedtes, voor een speels geheel.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermowood grenen latten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving