Victoriaanse serre

Soms droom ik wel eens van de victoriaanse tijd. Een periode in de geschiedenis met vele ontdekkingen, waarbij onbekende culturen werden bestudeerd en we in aanraking komen met exotische planten en vruchten. Dat zal toch bijzonder spannend zijn geweest? Gelukkig konden ze de tropische vruchten verder kweken in hun stijlvolle serres. En op die manier kunnen ook wij exotische groenten en fruit in onze tuin kweken.

...
Meer weten?

Meer weten?

Hoe zijn deze victoriaanse serres vormgegeven?

Wat deze victoriaanse serre zo typeert, is de victoriaanse nokversiering bovenaan. Dit zijn de pieken bovenaan die een prachtige klassieke toets geven aan het geheel. Het plattegrond van deze serre is meestal rechthoekig, maar je kan ze in verschillende maten krijgen, zodat je het model vind dat het best past bij jouw tuin. Al deze elegante details zijn geïnspireerd op traditionele serres van de vorige eeuw, maar we hebben ze in een modern en tijdloos jasje gestoken.

Het skelet van deze serres zijn vormgegeven met gelakt metaal in combinatie met veiligheidsglas. Daarnaast zijn ze voorzien van schuiframen bovenaan, ventilatiepanelen in de muren en een schuifdeur voor een vlotte toegang tot jouw groentjes en fruit.

Welke uitstralingen kan je kiezen voor jouw victoriaanse serre?

Deze serres zijn volledig aan te passen naar jouw stijl. Zo zijn er verschillende afmetingen en modellen verkrijgbaar, waardoor je zeker een vindt die perfect past binnen jouw tuin. Daarnaast zijn sommige modellen ook verkrijgbaar in een zwarte of een groene kleur. Kies dus gerust de serre die perfect past bij jouw tuinomgeving!

Hoeveel kosten deze victoriaanse serres?

Ondanks dat deze victoriaanse serres veel metalen details hebben, vallen ze toch erg mee van prijs. Ze kunnen iets duurder zijn dan de hobbyserre, maar voor 2500 euro heb je vaak al een prachtige serre voor je tuin.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze victoriaanse serre? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving