Geïmpregneerde Paardenomheining

Met de cowboyhoed op je patio, terwijl je van wat sterke drank geniet en het nummer ‘ring of fire’ van Johnny Cash op de achtergrond klinkt. Howdy! Dat gevoel krijg je dus bij het zien van de paardenomheiningen in geïmpregneerd grenen. Aan het landelijke karakter van deze omheiningen valt niet te tippen, dankzij hun rustieke afwerking en de leuke houttekening. Grijp je zweep en breng de sporen maar aan, want we gaan een omheining voor onze trouwe rossen plaatsen uit geïmpregneerd grenenhout! Yeehaw!

...
Meer weten?

Meer weten?

Waarom zou je kiezen voor een geïmpregneerde paardenomheining?

Een van de grote voordelen van deze paardenomheiningen in het bijzonder is dat ze een betaalbaar alternatief zijn zonder in te boeten aan stevigheid. Het behandeld grenen is een duurzamere variant van het gewone grenenhout. Dankzij de behandeling is het hout resistent tegen schimmel en de duurzaamheidsklasse wordt opgewaardeerd van klasse 3-4 naar 2-3. Deze omheining zal met andere woorden ongeveer 15 jaar meegaan. Ook palen die in direct contact staan met de grond gaan gemakkelijk vijftien jaar mee.

 

Deze paardenomheiningen kunnen ook dienst doen als een tijdelijke oplossing. Wil je voor een korte tijd paarden verzorgen? Of wil je de omheining later vervangen door een ander hout of materiaal? Dan is het behandeld grenen ook een goedkope, tijdelijke oplossing.

 

Zijn er verschillen in uitstraling tussen paardenomheiningen?

Bij deze paardenomheiningen kan je kiezen tussen ronde, vierkante of rechthoekige palen. Er is ook een klein verschil wat betreft de plaatsing. De omheining met ronde en vierkante palen schuif je de horizontale liggers door de palen. Dit maakt het geheel extra stevig en het zorgt ervoor dat de liggers nog kunnen uitzetten en inkrimpen bij temperatuurverschillen. Bij de omheining met rechthoekige palen bevestig je de horizontale balken aan de palen zelf.


Kan je deze geïmpregneerde paardenomheiningen ook voor andere dieren gebruiken?

Ondanks de naam zijn deze paardenomheiningen niet alleen bedoeld voor paarden. Je kan ze onder andere ook gebruiken voor alpaca’s, schapen, koeien, ezels en geiten. Over het algemeen geldt wel de vuistregel: hoe groter het dier, hoe hoger de omheining en hoe meer dwarsliggers je nodig hebt. Wil je voorkomen dat kleinere dieren kunnen ontsnappen? Dan kan je een extra metalen draadomheining bevestigen aan de palen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze geïmpregneerde Paardenomheining? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving