Tuinpoort

De toegang tot jouw eigen, unieke tuin, iets beter bestaat er toch gewoon niet? Je zwaait het poortje open en komt al meteen terecht in een paradijs met geurige bloemen en zomerse ontspanning. Niemand kan je storen, want je sluit de buitenwereld gewoon buiten door het poortje weer toe te doen. Zo simpel is het om te kunnen genieten van je eigen tuin. Wat een simpel tuinpoortje allemaal wel niet kan doen!

Meer weten?

Meer weten?

Uit welke materialen kan je kiezen voor jouw tuinpoortje?

Voor het poortje in de tuin kan je kiezen tussen verschillende materialen, zowel hout als metaal. Meer specifiek hebben we versies uit kastanje, tropisch hardhout en metaal in ons assortiment. Welke je uiteindelijk kiest, hangt vooral af van de duurzaamheid en de uitstraling van jouw project.

Enerzijds kan je kiezen voor kastanje, wat misschien iets minder duurzaam is, maar wel een prachtige, rustieke en natuurlijke uitstraling geeft aan je tuin. Met de leuke textuur van het hout en de kleurschakeringen van licht naar donkerbruin krijg je echt een uniek poortje in je tuin.

Daarnaast kan je kiezen voor een hardhouten tuinpoortje. Dit hout heeft een iets subtielere tekening dan die uit kastanje en de duurzaamheid is ook beter. Toch krijg je die landelijke look dankzij de landelijke vorm en afwerking.

Ten slotte kan je ook nog gaan voor een metalen tuinpoortje, wat vooral goed past bij de andere metalen tuinafsluitingen. Deze duurzame poortjes zorgen voor een gestroomlijnd geheel in je tuin.

Moet je deze tuinpoortjes behandelen?

Of je deze tuinpoortjes zal moeten behandelen, hangt vooral af van het materiaal. Metaal zal je nooit moeten behandelen, want dat is al kleurvast en duurzaam genoeg. De houten tuinpoortjes kunnen eventueel wel een jaarlijks likje met wat houtolie of beits gebruiken. Bij het tropisch hardhout is dat echter wel net iets meer nodig dan bij kastanje, want bij deze laatste wil je juist genieten van die ruwe, natuurlijke uitstraling.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tuinpoort? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving