Kunststof tuinschermen

Tuinschermen die onderhoudsvriendelijk zijn, én duurzaam, én verkrijgbaar in verschillende kleuren? Dat zijn de tuinschermen uit kunststof. Maar heb geen schrik, deze kunststoffen tuinschermen zien er allesbehalve uit als plastic! Ze zijn zo mooi afgewerkt dat ze prachtig zullen staan in je tuin en soms zelfs als twee druppels water lijken op echt hout!

...
Meer weten?

Meer weten?

Wat zijn de voordelen van een kunststof tuinscherm?

Een tuinscherm uit kunststof heeft verschillende voordelen voor jouw tuinafsluiting. Enerzijds zijn ze bijzonder stevig en stabiel. Waar hout soms kan beginnen barsten of vervormen door verschillende weersomstandigheden, blijft kunststof mooi recht en blijft het jarenlang stevig. Anderzijds kan je ook nog denken aan de onderhoudsvriendelijkheid. Zo moet je kunststof en composiet niet beitsen of oliën om de kleur te behouden en kan je vuil gemakkelijk wegpoetsen met warm water en zeep.

Bovendien is kunststof verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren. Zo kan je kiezen voor een effen en vlakke kleur voor een modern resultaat, maar sommige modellen hebben ook een uitstraling net zoals hout, waardoor je bijna het verschil niet kunt zien. Die kan je dan weer gebruiken in een iets natuurlijkere tuinomgeving in combinatie met andere natuurlijke elementen.

Uit welke materialen en afwerkingen van kunststof tuinschermen kan je kiezen?

In ons assortiment kan je kiezen tussen verschillende materialen en afwerkingen voor jouw kunststof tuinafsluitingen.

Kies je voor composiet, dan krijg je een plankenscherm dat bestaat uit zowel gerecycleerd kunststof als houtschilfers, voor een echt duurzaam en ecologisch materiaal. Goed voor zowel een natuurlijke als een moderne uitstraling!

PVC heb je misschien al gezien bij raamkozijnen bij moderne gebouwen. Ja hoor, we gebruiken exact hetzelfde materiaal, dan wel in combinatie met een iets klassiekere uitstraling. Je zult ook zien dat dit materiaal ook bijzonder gemakkelijk afwasbaar is als het vuil wordt. En geen zorgen, we hebben ook afwerkingen die perfect lijken op hout!

Wil je liever een scherm met iets meer diepgang? Dan is een kunststof vlechtscherm ideaal voor jou. Het lijkt wel of verschillende houten twijgjes door elkaar zijn gevlochten, voor een tuinwand met een charme die je nergens anders terugvindt. Vooral prachtig in combinatie met tuinmeubelen in dezelfde stijl.

Ten slotte zie je sierhekwerk ook vaak bij Amerikaanse tuinen. Creëer jij jouw American Dream?

Zijn kunststof tuinschermen duur?

De totale prijs voor een tuinscherm uit kunststof kan nogal variëren, afhankelijk van de afmetingen van het project, welk materiaal je kiest en of je het scherm zelf plaatst of laat plaatsen. Toch zal je heel wat besparen in de toekomst, aangezien je geen geld meer moet uitgeven aan bepaalde onderhoudsproducten. Dit bespaart dan ook heel wat tijd en moeite!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze kunststof tuinschermen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving