Antraciet Gelaste Draad

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Met deze draadafscheiding heb je een visuele afsluiting, maar toch de mogelijkheid om met de buren te koffiekletsen. Ook die schattige kat van de buren kan eens over de draad klimmen om jullie te komen begroeten. Met een houten tuinomheining lukt dit allemaal wat moeizamer. Conclusie, met een afsluiting van gelaste draad is een levendige buurt verzekerd!

Meer weten?

Meer weten?

Een balans tussen klassiek en modern

Wat deze omheining zo uniek maakt, is de combinatie van moderne technieken met een tijdloos uiterlijk. De draden uit verzinkt staal worden aan elkaar gelast en vervolgens geplastificeerd voor extra stevigheid. Hierdoor is deze draad ook onderhoudsvrij en kan je vuiligheid gemakkelijk wegpoetsen. Het is deze plastic coating die jouw draad die antracietkleur geeft. De sierlijke bogen vormen een lust voor het oog en geven het geheel een eerder klassieke uitstraling.

Antraciet is een donkergrijze, bijna zwarte kleur die zeer goed past binnen de moderne tuinomgeving. Je kan ze ook het best gebruiken als je de draadomheining nog wilt bekleden met een zwart zichtdoek of zwarte lamellen.

Wat maakt deze gelaste draadomheining zo stevig?

Deze gelaste draad is flexibel bij het plaatsen, maar vormt een erg stevige afsluiting. Gebruik een diagonale steunpaal in de hoeken, zo kan jouw omheining alle weersomstandigheden trotseren.

De draad wordt extra vastgezet dankzij de draadspanner bovenaan het scherm. Hier hebben we dus geen bovenbuis zoals bij een harmonicagaas, maar een lange spandraad in het bovenste deel. Je spant deze aan dankzij de spandraadhouders en de draadspanners.

Je kan hier kiezen voor een rol gelaste draad, wat ongeveer 25 meter draad bevat. Ben je echter van plan om een volledig nieuwe draadomheining te plaatsen? Dan zijn de pakketten ideaal voor jou. Daar zitten (bijna) alle benodigdheden al bij, zoals de palen, paaldoppen, spandraad en de gelaste draad zelf.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze antraciet Gelaste Draad? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving