Poolhouse

Tijdens de hete zomers verlang jij wel eens naar de verkoelende schaduw, misschien wel met een bruisend drankje? En wat als je dit gevoel eens kunt hebben onder een poolhouse aan jouw zwembad? Dat is toch een echt luxeleven? Met deze bouwpakketten voor een poolhouse kan je die droom laten uitkomen voor een verbazingwekkend lage prijs.

...
Meer weten?

Meer weten?

Wat is een poolhouse?

Een poolhouse is eigenlijk een bijgebouw met een afdak dat je in je tuin plaatst, meestal rond een zwembad. Je kan het eigenlijk vergelijken met een groot, luxueus tuinhuis. Dit bijgebouw biedt zowel beschutting voor de regen, als schaduw voor de zon. Daarnaast kan je ook zwemgerief opbergen, of zalig genieten van de schaduw wanneer de zon even te fel is. Ook tijdens de andere seizoenen kunnen deze prachtige bijgebouwen handig van pas komen: zo kan je het gebruiken als overkapping voor spullen droog te zetten, of om gezellig met de vrienden bij elkaar te komen met een glühwein. Een erg veelzijdig stukje architectuur dus!

Een poolhouse in bouwpakket?

Zoals je kan zien, zijn dit pakketten voor een poolhouse zelf te bouwen. Je krijgt met andere woorden een volledig pakket met alle nodige kepers en balken om het skelet zelf in elkaar te puzzelen. Geen zorgen, deze pakketten komen met een handleiding en technische tekening en alle onderdelen zijn ook genummerd. Het is net alsof je een IKEA-bouwpakket zelf in elkaar schroeft.

Het is wel belangrijk om op te merken dat je enkel de basis krijgt voor jouw constructie. De bekleding voor de muren en het dak, de isolatie en eventuele deuren moet je zelf nog bijbestellen. Dit zorgt echter wel dat je de uitstraling van jouw project volledig zelf kunt kiezen. Ga je voor planchetten uit padoek? Of heb je liever een siding uit Europees hout? De keuze is aan jou, en zo krijg je een prachtig bijgebouw in je eigen tuin!

Een poolhouse op maat?

Heb je een poolhouse nodig met specifieke maten? Dan kunnen we deze pakketten ook voorzien met jouw specifieke afmetingen. Zo zorgen we dat alle onderdelen de juiste lengte hebben en mooi zijn opgeschuurd. Zo moet jij enkel nog het bijgebouw in elkaar puzzelen.

Geen zwembad, toch een poolhouse?

Heb je geen zwembad in je tuin? Dan kunnen poolhousen toch nog van pas komen! Zo kan je ze gebruiken om spullen in op te bergen, zoals tuingereedschap, fietsen, speelgoed en andere spullen. Of wat dacht je van een plek om de volgende feesttafel te zetten? Of het regent of niet, zo zal je gezelschap zeker beschut zitten van de regen.

Sommige gebruiken deze bijgebouwen ook als een kantoor of een atelier. Heb je een eigen massagesalon? Dan kan je je gasten ontvangen in een oase van rust in jouw eigen poolhouse. Of heb je een andere onderneming? Dan kan het gerust dienst doen als winkeltje of toonzaal. Laat je creativiteit de vrije loop, want deze poolhousen zijn bijzonder veelzijdig in gebruik!

Wat is de prijs van een poolhouse?

De prijs van een poolhouse kan sterk verschillen van project tot project en wat jij graag van jouw bijgebouw wilt. Meestal zijn poolhousen wel duurder dan de doorsnee tuinhuizen, omdat ze ook meer oppervlakte bevatten en dus meer materiaal nodig hebben. Maar je bespaart veel geld en tijd door deze pakketten te kopen, aangezien je geen vakman nodig hebt om het project te plaatsen. Wij proberen ook om pakketten aan te bieden met een lager prijskaartje, door bijvoorbeeld alternatieve houtsoorten aan te bieden.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze poolhouse? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving