Meer weten?

Kan je steigerhout wel gebruiken als gevelbekleding?

Je kan zeker en vast steigerhout kopen om jouw gevel te bekleden. Best hou je er rekening mee dat een gevelbekleding in steigerhout een beperkte duurzaamheid heeft in rechtstreeks contact met uv-licht en neerslag. Wil je het gebruiken aan jouw voorgevel? Dan raden we zeker aan om de gevelbekleding in steigerhout te behandelen. Zou je steigerhout willen gebruiken als onderdakbekleding of als wandbekleding onder een overkapping of bijgebouw? Dan mag je gewoon onbehandeld aan de slag.

Steigerhout gevelbekleding met of zonder gebruikssporen?

In ons assortiment met steigerhout vind je zowel gerecupereerd materiaal als ongebruikt steigerhout. Wanneer je op zoek bent naar een gepatineerde, verweerdere uitstraling kan je aan de slag met gebruikt steigerhout. Daar hebben bouwvakkers, dakwerkers en timmerlui in het verleden reeds prachtig werk mee verricht. Elke plank vertelt een verhaal. Mag het voor jou net dat tikkeltje cleaner zijn? Dan heb je meer aan ongebruikt, blank steigerhout.

In welke toepassingen kan je steigerhout gevelbekleding nog gebruiken?

Steigerhout wordt het meest gebruikt als wandbekleding of om tuinmeubels te timmeren. Vooral bij dat tweede hebben we al heel wat creatieve projecten de revue zien passeren. Steigerhouten meubels, bars, tafels, tuinbanken, bloembakken... Noem maar op! Laat je creativiteit de vrije loop. Wij moedigen het aan. Stuur ons jouw schets door en we geven je graag advies.

Wat is het grote voordeel van steigerhout gevelbekleding?

Naast het feit dat steigerhout zacht en makkelijk verwerkbaar is, speelt de prijs een grote rol in het succes. Afhankelijk van het soort steigerhout kost het tussen de €20 en €50/m². Voor een prikje heb je dus zo jouw nieuw tuinmeubilair in mekaar getimmerd met steigerhout.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze steigerhout gevelbekleding? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving