Tuindeur

Ben jij, net zoals ik, ook iemand die zich op luchthavens, in treinstations en andere openbare plaatsen afvraagt wat er achter deuren schuilt die privé zijn? Het kan toch niet dat ik de enige curieuzeneuzemosterdpot ben? Ik denk altijd dat er zich achter die deuren een tot de verbeelding sprekende ruimte bevindt of een geheim verschuilt. Soms is dat ook echt het geval. Geloof je me niet?

...
Meer weten?

Meer weten?

De deur naar je paradijs!

Heb je nog nooit gehoord van de koninklijke loge in het het station Brussel-Centraal? Dat is een prachtige, met gouden klinken en trapleuningen afgewerkte wacht- en vergaderzaal die in de fifties ontworpen werd om onze toenmalige koning Boudewijn op de meest verfijnde manier te laten reizen met de trein.

Eigenlijk leid jouw tuindeur ook naar een stukje paradijs. Een groene oase waar het bij mooi weer en wie weet zelfs in elk seizoen fijn vertoeven is. Daarom verdient niet alleen je toegangspoort de beste kwaliteit, ook je tuindeur moet stevig en stijlvol zijn. Zie je door het bos de bomen niet meer door ons uitgebreid aanbod? Dan leg ik je met veel plezier uit welke eigenschappen bij welke deur passen, zo vind jij zeker de ideale deur die toegang verleent tot jouw koninklijke tuin.

Welke tuindeur is in landelijke stijl?

Houd je van een landelijke stijl? Dan is de tuindeur vervaardigd uit een eiken kader, met gevlochten wilgentakken binnenin, de perfecte deur voor jouw tuin. Deze deur is perfect te combineren met afsluitingen in wilg of hazelaar. Je kan hiermee zeker jouw landelijke tuinomgeving verder in dezelfde stijl afwerken.

Wat is de goedkoopste tuindeur?

Wie die finishing touch toch graag goedkoop houdt, kiest voor een deur uit geïmpregneerd grenen. Deze houtsoort is afkomstig van dennen en wordt met impregnatie behandeld waardoor de levensduur wordt geoptimaliseerd. Ideaal voor wie een budgetvriendelijke oplossing zoekt en toch enkele jaren zoet wil zijn.

Welke tuindeur heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding?

Het materiaal met de beste prijs-kwaliteit is in mijn ogen echter lariks/douglas. Dat is een heel cleane halfhardhoutsoort met een goede stevigheid en dus ideaal voor een tuindeur die regelmatig open en dicht moet gaan. Douglas of lariks is duurzaam sparrenhout, zonder enige nood aan behandeling of verf. Het hout zal na verloop van tijd mooi vergrijzen. Om de kleur te behouden kan je wel steeds beitsen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tuindeur? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving