Terrastegels

Er wordt wel eens gezegd dat wij, Belgen, een baksteen in de maag hebben. Wel, naast die baksteen zit er ook een terrastegel in onze maag. Door de jaren heen is er een voorliefde gegroeid voor een stukje verhard terras. We nemen je graag mee doorheen alle mogelijkheden om jouw verhardingshonger te stillen.

Meer weten?

Meer weten?

Welke soorten terrastegels bestaan er?

Bij EXZO bieden we verschillende soorten terrastegels aan. Zo kan je aan de slag met natuurlijke producten als steen of hout. In ons assortiment stenen buitentegels leggen we de focus op natuursteen. Daarin maken we een onderscheid tussen blauwsteen en alle overige natuurstenen tegels.

Verder bieden we aanbod aan in houten tegels in verschillende houtsoorten en steenschotten in meerdere houtsoorten. Beide mogelijkheden hebben een unieke uitstraling. Met klassieke houten tegels kan je afhankelijk van de houtsoort heel landelijk of modern gaan. Met steenschotten kies je voor een terras met industriële look.

Wat heb je nodig om zelf een terras in tegels aan te leggen?

Om een tegelterras aan te leggen, heb je uiteraard terrastegels nodig. Daarnaast mag je vooral de benodigdheden om de onderstructuur te bouwen niet vergeten. De onderste laag van je terras is een steengruislaag. Hiervoor heb je dus steengruis nodig. Daarbovenop komt het stabilisé bed waarop je de tegels plaatst. Een stabilisé bed kan je maken met rivierzand en cement. Om jouw tegels te voegen kan je gebruik maken van zand en een trilplaat.

Houten terrastegels en steenschotten worden op een houten onderstructuur bevestigd.

Wat is de prijs van terrastegels?

De prijs van terrastegels varieert tussen de €35 en €150/m². Sommige steensoorten zijn schaarser dan andere. Samen met de dikte en afmetingen van de tegel bepaald dat het prijsverschil.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze terrastegels? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving