Bloembak

Er zijn bepaalde bloemen die we altijd associeren met specifieke plaatsen of herinneringen. Wanneer ik lavendel ruik, zitten mijn gedachten meteen in Zuid-Frankrijk. Die paarse kleur, allemaal keurig op een rijtje in een veld waarvan het einde nog lang niet in zicht is. Of telkens wanneer ik langs de weg klaprozen zie, denk ik spontaan aan die uit mijn tuin. Het is wonderbaarlijk hoeveel een prachtig bloemenperkje kan doen voor onze gedachten. En hoe fantastisch zou het dan zijn om die bloemen bij je thuis te hebben, zodat je er elke dag van kan genieten? Met deze stevige en duurzame bloembakken breng je die mooie herinneringen thuis.

...
Meer weten?

Meer weten?

Verschillende soorten bloembakken

Welk materiaal je best kiest voor jouw bloembakken, hangt af van jouw eigen behoeften en wensen. Kies je voor composiet, dan krijg je een eerder moderne en chique uitstraling. Composiet is een mengeling van houtschilfers en plastic, voor een erg duurzame en kleurvaste bloembak. Ze zijn dan ook in verschillende kleuren beschikbaar, zoals antraciet, zand en amandel. Je kan bijna het verschil met echt hout niet onderscheiden. En een extra voordeel is dat ze heel onderhoudsvriendelijk zijn en dus gemakkelijk te reinigen zijn indien nodig.

Je kan echter ook kiezen voor bloembakken uit hout . Die geven eerder een landelijke en rustieke look, vooral die uit gevlochten hazelaartakken. Je kan kiezen uit verschillende houtsoorten, zoals naaldhout, teak, robinia en hazelaar. Een ander voordeel van deze houten modellen, is dat ze gemakkelijk te bewerken zijn met beits, olie of verf. Aan hun duurzaamheid valt niet te twijfelen: deze bloembakken zullen nog lang je flora bij elkaar houden. Het hout zal doorheen de tijd wel vergrijzen door blootstelling aan zonlicht en regen. Composiet is hier echter bestand tegen en behoudt zijn mooie, egale kleur.

Sommige bloembakken komen met een antiworteldoek inbegrepen in de bak, bij andere zal je zelf nog een worteldoek moeten aanschaffen. Zo zal je voorkomen dat de wortels van je planten door de bak heen groeien.

Hoe groot wil je jouw bloembak?

De grootte van je bloembak hangt vooral af van de grootte van je plant. Het formaat mag namelijk niet te groot of te klein zijn. Een handige vuistregel is: hoe meer water de plant nodig heeft, hoe groter de bloembak zou moeten zijn in verhouding met de plant zelf. Wij hebben verschillende maten van bloembakken voor buiten in ons assortiment: vierkant, rechthoekig, smal of hoog. Zo kan je een fleurige bloembak zowel op een balkon of vensterbank, als in de tuin of in een parkje plaatsen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze bloembak? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving