Betonplaten

De perfecte, duurzame afwerking voor jouw tuinafsluiting? Dat begint met een betonplaat! Deze oersterke platen bevestig je met betonplaathouders aan de palen onderaan je tuinscherm. Op die manier geniet je tuinwand van extra stevigheid en duurzaamheid. Maar deze platen hebben ook nog zo veel meer voordelen voor jouw project.

...
Meer weten?

Meer weten?

Welke voordelen hebben betonplaten voor jouw tuinafsluiting?

Betonplaten hebben verschillende voordelen voor jouw tuinafsluiting. Zo bevorderen ze de stevigheid van je project door het scherm te voorzien van een sterke basis. Betonplaten verhogen ook de duurzaamheid van je houten schutting, aangezien je contact met de grond op die manier kan vermijden. Een betonplaat beschermt de onderkant van het hout tegen opspattend vuil wanneer je je gras maait bijvoorbeeld.

Betonplaten hebben ook verschillende voordelen voor de bescherming van je tuin tegen mollen en andere ondergrondse dieren. Ze vormen namelijk een extra barrière, waardoor ze minder zin zullen hebben om jouw tuin binnen te dringen.

Wanneer gebruik ik het best een betonplaat in mijn tuinafsluiting?

Het plaatsen van een betonplaat bij je tuinafsluiting kan eigenlijk nooit kwaad. Zowel bij een houten schutting, als bij een metalen draadafsluiting hebben betonplaten dezelfde voordelen. Een betonplaat kan zelfs een extra toets geven aan je tuinafsluiting, door te zorgen voor een naadloze overgang van je gazon of terras naar je tuinwand.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze betonplaten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving