Glamping pods

Heb jij al gehoord van ‘glaming’? Dat is een afkoring van ‘Glamorous camping’, ofwel ‘kamperen in stijl’. Sommige mensen houden wel van het idee van kamperen, maar zijn geen fan van een tent of het ongemak van een slaapmatje. Daarvoor zijn deze glamping pods ideaal! Je slaapt in een klein huisje, met alle comfort en warmte van een woning, maar ook het primitieve leven van een kampeerervaring.

...
Meer weten?

Meer weten?

Wat is een glamping pod?

Een glamping pod is een klein, houten bijgebouwtje van een of twee ruimtes. Het dient meestal om voor een of enkele nachten te slapen om later weer te vertrekken. Ze zijn dus heel primitief: ze bevatten geen keuken of badkamer, maar enkel een slaapruimte. Het is klein genoeg om voor enkele nachten te logeren met een partner, maar is zeker niet geschikt om permanent te logeren.

Uit welke houtsoort kan ik kiezen?

Bij deze glamping pods kan je kiezen tussen thermowood en vurenhout. Thermowood is in dit geval het meest duurzame en stijlvolle materiaal. Het hout is dankzij een hitte- en stoombehandeling nog duurzamer gemaakt, wat zorgt voor een camping pod die bijzonder lang zal meegaan. Daarnaast heb je vurenhout, een Europese houtsoort met een prachtige houtnerfstructuur. Dit hout is onbehandeld, maar kan je dus zelf wel nog oliën of beitsen om het hout de uitstraling te geven die jij wenst. Vurenhout is dus het meest veelzijdig en kan dus meerdere uitstralingen hebben, afhankelijk van de gekozen afwerking.

Wat krijg je in een pakket?

Per pakket krijg je standaard alle benodigdheden om een volledige glamping pod zelf in elkaar te steken. Je krijgt al het hout voor de buiten- en binnenkant, de bekleding voor het dak en alle ramen en deuren. Daarnaast zijn alle materialen mooi genummerd, wat overeenkomt met een technische tekening en een overzichtelijke handleiding. Op die manier kan je zelf jouw project in elkaar steken en zal het hele proces heel wat vlotter gaan.

Het enige wat je niet krijgt bij dit pakket zij de tuinmeubelen. Zo zal je zelf nog moeten kijken voor bedden, stoelen of tafels. Hoe kleed jij jouw glamping pod aan? Misschien kan je wat sfeerverlichting ophangen? Of de slaapruimte voorzien van goederenplanken om bepaalde spullen op te bergen. Jij kan volledig zelf kiezen hoe je jouw glamping pod versiert.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze glamping pods? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving