Hardhouten gleufpalen

Het is de stevigste, de sterkste, de duurzaamste en de natuurlijkste oplossing: de tropische hardhouten gleufpalen! Van alle manieren om jouw tuinschermen te plaatsen in de tuin, zijn gleufpalen wel de gemakkelijkste en stevigste manier. Eigenlijk heb je zelfs geen schroeven of nagels nodig om jouw tuinwand vast te maken aan de paal. Dus de gemakkelijke plaatsing, het stevige materiaal en de nette afwerking zorgt voor een professioneler resultaat in jouw tuin.

...
Meer weten?

Meer weten?

Waarom gleufpalen uit tropisch hardhout?

Tropisch hardhout staat natuurlijk bekend om zijn hardheid en duurzaamheid. Zelfs in contact met de grond gaat dit hout onbehandeld minstens 25 jaar mee! Na de plaatsing van jouw tuinafsluiting moet je dus niet veel extra moeite te doen om de uitstraling te behouden. Ook tijdens hevige stormen blijven deze palen stevig staan en breken ze niet door.

 

Heb je bovendien gekozen voor een tropisch hardhouten tuinscherm, zoals een uit padoek? Dan kies je best ook voor bijhorende hardhouten palen, zodat je project oogt als een samenhangend geheel.

 

Hoe kies je de juiste afmetingen van palen?

Zoals je kan zien hebben we verschillende afmetingen van palen in ons assortiment. De afmeting waar je het best rekening mee houdt, is de breedte van de gleuf: zorg dat die een tot twee millimeter groter is dan de dikte van je scherm. Zo schuif je de tuinschermen er vlotjes in en blijven ze goed geklemd tussen alle palen.

 

Zorg ook altijd dat de palen minstens een derde in de grond staan. In het geval van de palen van 305 centimeter zorg je dus dat ze minimaal een meter in de grond zitten.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze hardhouten gleufpalen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving