Bouwpakket met zadeldak

Een landelijk huisje voor jouw tuin? Dat kan met deze eiken bouwpakketten met een zadeldak. Je kan kiezen tussen verschillende lay-outs, zoals een vierkant, een rechthoek of een L-vorm. Je kan zelfs kiezen voor een bijgebouw met een afgesloten stuk. Op die manier kunnen deze gebintes dienst doen voor verschillende toepassingen: van carport tot speelkamer, van berghok tot home-office. Met deze eiken bijgebouwen zit je zeker stevig in het zadel!

...
Meer weten?

Meer weten?

Welke onderdelen zitten in het eiken bouwpakket met zadeldak?

Bij deze eiken bouwpakketten voor een bijgebouw met een zadeldak krijg je alle nodige onderdelen voor de basis van jouw project. Denk maar aan alle kepers, balken en bevestigingsmaterialen om zowel de wanden als het dak volledig vorm te geven. Als het pakket een afgesloten ruimte heeft, dan krijg je ook alle balken en kepers om de basis van die wanden af te werken.

Je krijgt dus alles om de basis van jouw bijgebouw te plaatsen. Het enige wat je niet krijgt is bekleding (zowel voor de gevel als het dak), deuren of isolatie. Die zul je dus nog zelf apart moeten aankopen. Dit heeft wel als extra voordeel dat je dit bijgebouw volledig kunt vormgeven naar jouw smaak, met eigen planchetten en deuren. Zo kan hetzelfde gebinte op honderden manieren worden afgewerkt.

Waarvoor kan ik een eiken bijgebouw met zadeldak gebruiken?

Een eiken bijgebouw met zadeldak kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Enerzijds kan je een poolhouse bouwen voor aan je zwembad, waar je lekker kan genieten van de schaduw en een verkoelend drankje in de zomer. Of wat dacht je van jouw eigen atelier of home-office voor je zaak? Het afgesloten gedeelte van deze bijgebouwen kunnen ook perfect dienst doen als opslagruimte. Of wat dacht je van een extra speelruimte voor de kleinkinderen? Het is allemaal mogelijk op basis van deze basispakketten voor een bijgebouw!

Welke dakafwerking kan je gebruiken op een bijgebouw met zadeldak?

Een zadeldak kan je op verschillende manieren afwerken. Denk maar aan dakpannen, houten planken of zelfs stro, voor een rustieke en landelijke uitstraling. Je kan zelfs kiezen voor golfplaten of een groen dak voor een extra ecologische toets.

Indien je het bijgebouw ook wilt gebruiken als leefruimte, dan raden we aan om zowel het dak als de wanden te isoleren. Je kan kiezen tussen isolatiematten en isolatieplaten. Bekijk ook zeker ook ons assortiment isolatie voor meer opties en producten.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze bouwpakket met zadeldak? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving