Word seizoenskoning

Word jij onze volgende koning?

Je hebt sinds kort een prachtig project gerealiseerd en dat is een hele prestatie! Jouw nieuwe pronkstuk verdient dan ook gezien te worden, hoe klein of hoe groot het mag zijn.

Per seizoen kronen we een nieuwe seizoenskoning. Zo kan jij kans maken om lente-, zomer-, herfst- of winterkoning te worden, afhankelijk van welk seizoen we ingaan.

Wat kan jij winnen? Naast deze geweldige titel krijg je ook een bon van 250 euro die je kan gebruiken voor alle EXZO-producten.

Je kan nu deelnemen om de volgende seizoenskoning te worden, die van de LENTE!

Wat moet je doen?

Meedoen met deze wedstrijd is heel simpel. Stuur vóór 20 juni 2024 enkele foto’s naar jeff@exzo.be. Vertel in jouw email ook gerust even wat je hebt gemaakt, met welke materialen, wat er moeilijk was aan het project, noem maar op!

Wanneer het seizoen is afgelopen, kiezen we twee kandidaten uit en laten onze Facebook-volgers stemmen op hun favoriet. De persoon met de meeste stemmen komt dan ook als winnaar uit de bus!

Nog enkele voorwaarden:

  • Het project moet deze herfst zijn geplaatst geweest (tussen 20/03/2024 en 20/06/2024).
  • Jouw project moet met materiaal uit ons assortiment zijn gemaakt.
  • Als je meedoet met deze wedstrijd, stem je ook toe dat we jouw foto’s gebruiken voor onze website, sociale media en nieuwsbrieven.

De vorige koningen

In de voorbije jaren hebben we al heel wat koningen mogen kronen. Een volledige lijst met al onze vorige winnaars vind je op deze pagina.

Wil jij seizoenkoning worden?

Ben jij trots op jouw tuin? Heb jij een prachtig tuinproject gerealiseerd? Stuur ons enkele foto's van jouw realisatie en wie weet word jij de volgende creatiekoning. Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Heeft deze pagina je geholpen?
Bancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving