Weidepoorten

De weidepoort als entree naar je mooie lap grond of naar je dieren, daarvan wil je dat die niet alleen robuust is, maar ook dat die er goed uitziet. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren, laat ons je gidsen.

...
Meer weten?

Meer weten?

Welk houten weidepoort past het best in een landelijke omgeving?

Zo zijn er veel mensen die houden van de landelijke stijl en wat straalt meer landelijkheid uit dan eikenhout? In die landelijkheid zijn er dan ook nog eens veel verschillende stijlen. Je kan gaan voor de echte Vlaamse stijl met een boerlandhek, of je brengt de Engelse stijl naar België. Houd je meer van eenvoud, dan raad ik je een plattelandshek of een waterlandhek aan. Deze hekken leunen meer aan tegen de Nederlandse stijl, en dat zie je ook aan de lagere prijs.

Welke houten weidepoorten zijn het goedkoopst?

Als de prijs je grootste bekommernis is, dan moet je gaan voor geïmpregneerd grenen. Deze houtsoort is goedkoper dan de andere en gaat dankzij zijn chemische behandeling tot 15 tot 25 jaar mee. Als je geen fan bent van de groene kleur, moet je je geen zorgen maken. Na een tijdje vergrijst dit hout mooi.

Welke houten weidepoort heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding?

Beste prijs-kwaliteitsverhouding krijg je dan weer bij lariks (douglas). Dat lijken meer en meer mensen te beseffen want we verkopen er steeds meer van. Klanten zijn gecharmeerd door zijn prachtige noesten en mooie gevlamde tekening. Qua uitzicht lijkt de houtsoort op eik, maar het is dus een pak goedkoper.

Bestaan er weidepoorten in moderne stijl?

Ben je toch niet zo’n fan van het landelijk uitzicht van die Europese houtsoorten? Dan vermoed ik dat een strakke en cleane look meer jouw ding is. Ga dan voor tropisch hardhout. Geen knoesten, maar wel een egale structuur met een knappe tekening, de befaamde ‘vlam’. Perfect voor bij een moderne woning dus.

Welke houten weidepoort heeft de langste levensduur?

Een vraag die ik ook altijd stel aan potentiële klanten, is hoe belangrijk ze duurzaamheid vinden. Als blijkt dat dat hun hoogste prioriteit is en de poort zeker in hout moet zijn, dan raad ik robinia aan. Robinia, ook wel pseudo-acacia genoemd, gaat langer dan 25 jaar mee. Deze houtsoort vind ik een absolute topper door zijn duurzaamheid en mooi uitzicht.

Is een metalen weidepoort ook een optie?

Een metalen poort is voor mensen die niet de charme van hout wensen, maar wel de meest bestendige en meest langdurige oplossing. Dankzij de gagalvaniseerde afwerking zijn deze poorten bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien is de poort zeer gebruiksvriendelijk doordat je het kan uitschuiven van drie naar vier meter.

Ten slotte bieden we ook nog slagbomen aan uit datzelfde robinia, uit eik of uit kastanje. Dat vinden we vooral terug in een bos.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze weidepoorten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving