Meer weten?

Zijn palen uit composiet en pvc wel stevig?

Jazeker! De harde buitenkant van deze palen zijn zeker sterk genoeg om de hardste windstoten en stormen te overleven. We versterken ze zelfs nog meer dankzij een kern uit verzinkt metaal. Zo moet je je geen zorgen maken dat je paal zou breken.

Pvc? Is dat geen plastiek?

Pvc herken je misschien van de witte raamkozijnen, wat inderdaad gemaakt is van plastiek. Ook composiet is een mengeling met onder andere kunststoffen. Toch voelen deze materialen niet plastiek-achtig aan. Je kan uit verschillende kleuren kiezen waardoor je zelfs het verschil niet zult merken tussen deze palen en die uit hout.

Er zijn ook tal van voordelen aan een tuinafsluiting uit composiet en pvc. Zo moet je deze niet behandelen en zullen ze vanzelf hun kleur behouden. Ze zullen dus niet vergrijzen of vervagen. Bovendien kan je vuil vlot van deze palen poetsen met wat water en een sopje.

Zijn deze composiet en pvc palen milieuvriendelijk?

Hoewel de grondstoffen zelf niet natuurlijk zijn, kunnen palen uit composiet en pvc wel bijdragen aan het milieu. Ze zijn namelijk erg stevig en stabiel, waardoor ze lang jouw tuinafsluiting zullen rechthouden. Bovendien moeten er voor deze palen geen bomen worden omgehakt, wat het ook beter maakt.

Composiet is zelfs een recyclageproduct, waarbij we houtschilfers en kunststof hergebruiken om deze palen mee te maken. Als dat niet milieuvriendelijk is!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze composiet / pvc palen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving