Ossenogen

Vele fijne zaken in het dagelijkse leven zijn rond: de ogen van je partner, de muntjes in je portemonnee, mandarijntjes op Sinterklaas, de wielen van de auto die je overal naartoe brengt. Waarom trek je de fijne rondingen van deze objecten niet door naar je bijgebouw? Kies dan toch voor een ossenoog! Met dit extra raampje heb je een extra mooi uitzicht op je tuin vanuit het bijgebouw. Hou jij een oogje in het zeil?

...
Meer weten?

Meer weten?

Zijn deze ossenogen voorzien van dubbel glas?

We hebben modellen met enkel glas en modellen met dubbel glas. Klussers die een ossenoog willen plaatsen in open bijgebouw (zoals een poolhouse of een halfopen overkapping), kiezen best voor het enkel glas, aangezien warmtebehoud in de ruimte minder belangrijk is. Enkel glas is ook vaak iets goedkoper, afhankelijk van het model en de afmetingen.

Is warmtebehoud in een ruimte iets belangrijker? Dan kies je best voor een raam met dubbel glas. Hierdoor kan warmte (of koude) minder snel ontsnappen. Dit soort glas is ook sterker dan enkel glas, waardoor je minder snel een barst zal krijgen.

Kan je deze ossenogen openen?

Sommige van deze ramen kan je openen, anderen niet. Je kiest zelf welk model je wilt. Een raampje bovenaan het bijgebouw waar je toch niet aan kan, moet misschien niet open kunnen. Dan is het enkel een esthetische toets aan de buitenkant van je project.

Een open ossenraam kan ook veel voordelen geven: zo kan je de hele ruimte laten verluchten, de frisse geur van je tuin binnen laten en zorgen voor een constante luchtstroom. 

Uit welk materiaal bestaat het raamkozijn van een ossenoog?

Deze ossenogen hebben een raamkozijn uit gelakt zwart metaal. Dit zorgt voor een extra stevig geheel dat gemakkelijk te installeren is en dat je makkelijk kan openen indien nodig. De coating erbovenop zorgt ook nog dat de zwarte kleur bewaard blijft en dat het niet zal roesten na een hevige regenbui. En bovendien past het zwarte metaal heel goed bij een natuurlijke houten of stenen gevel van een bijgebouw. Ben jij echter eerder fan van een zilveren grijze kleur? Dan hebben we ook die uitstraling in ons assortiment!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze ossenogen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving