Terrasdragers

Ken jij het verhaal van de god Atlas, de Griekse reus de hele hemel op zijn schouders draagt? Dat moet een heel zware taak zijn! Een beter alternatief? Kunststoffen terrasdragers natuurlijk! Die dragen jouw hemelse terras alsof het niets is. En je vangt er ook nog niveauverschillen op waardoor je een volledig egaal resultaat krijgt. Laat Atlas dus maar zitten, want terrasdragers zijn vanaf nu onze nieuwe Griekse god!

...
Meer weten?

Meer weten?

 Waarom zou je terrasdragers gebruiken als onderstructuur?

Deze sterke terrasdragers uit kunststof geven jouw terras de ideale basis. De kunststoffen voetjes houden je houten onderbalken van de grond en garanderen een goede ventilatie. Hiermee zeggen we “nee” tegen schimmels en vochtophoping, en “ja” tegen een duurzaam terras. Bovendien zijn ze individueel verstelbaar naar jouw unieke tuin en kan je een glooiende ondergrond gemakkelijk opvangen.

Hoe gebruik ik de terrasdragers?

Je kan de terrasdragers gemakkelijk uitschuiven en aanpassen naar de hoogte van jouw terras. Daarnaast zijn de voetjes voorzien van gaten om de terrasdragers aan de ondergrond te bevestigen.

Deze handige voetjes zijn niet alleen geschikt voor terrassen uit hout, maar ook voor composiet, steen, tegels, metaal en glasvezel.

Hoe plaats ik de terrasdragers onder mijn terras?

Deze terrasdragers zijn gemakkelijk te plaatsen. Op een afgevlakte, stevige ondergrond leg je eerst een worteldoek om onkruid tegen te gaan. Daar leg je de terrasdragers op, met ongeveer vijftig centimeter tussen iedere terrasdrager langs de lange balken. Zorg voor een afstand van 40 centimeter tussen de regels voor een terras uit hout, en 35 centimeter bij composiet. Leg de onderbalken op de terrasdragers en schroef ze aan tot de balken mooi waterpas liggen.

Staat jouw terras op een helling? We willen natuurlijk dat je terras mooi horizontaal loopt. Met deze hellingscorrector is dit een fluitje van een cent en kan je de helling tot 5% corrigeren. Je plaatst ze simpelweg onder de terrasdragers.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze terrasdragers? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving