Houten zwembaden

Bommetje! Daar duikt iedereen de verfrissing in! Tijdens een hete zomer is er niets dat meer deugd doet dan een verfrissende plons in het zwembad. Of organiseren je tieners maar al te graag een pool party? Hoe dan ook, deze houten zwembaden vormen vast het centrum van al je tuinfeestjes. Waag jij de sprong? 

...
Meer weten?

Meer weten?

Hoeveel kost een houten zwembad voor in de tuin?

Hoeveel een zwembad kost, hangt vooral af van de grootte en het type van jouw zwembad. Deze modellen bewijzen echter dat een luxe zwembad geen fortuin moet kosten. Afhankelijk van je wensen kan je rekenen op een prijskaartje van €3500 tot €12000  voor een volledig zwembad. Het plezier dat je eraan hebt, is echter onschatbaar!

Waarom is een filter belangrijk in je zwembad?

Een filter is erg belangrijk in een houten zwembad, omdat je zo vuil en algen uit het water houdt. Je wilt natuurlijk zwemmen in water dat altijd helder is en aangenaam is om in te vertoeven. Eventueel kan je nog gebruik maken van een deksel bovenaan om het grootste vuil (zoals takken en bladeren) eruit te houden en voeg een oplosmiddel zoals chloor toe om de bacteriën te doden.

Komen deze houten zwembaden met een trap?

Alle zwembaden uit ons assortiment zijn voorzien van een houten trap, maar de uitstraling van die trap kan je wel nog zelf kiezen. Sommige modellen zijn voorzien van een eenvoudig laddertje uit hout of metaal, anderen hebben een vaste trap. Zo kan je ook zelf bepalen hoe je in het zwembad duikt.

Hoe plaats je een houten zwembad?

Deze houten zwembaden zijn eenvoudig zelf te plaatsen in jouw tuin. Alle modellen op deze pagina komen in een volledig pakket (inclusief filter en pomp) die met de bijhorende handleiding eenvoudig stap voor stap zijn op te bouwen. Volg het plannetje goed en dan duik je in een mum van tijd te verfrissing in!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze houten zwembaden? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving