Rozenboog

Wie houdt er niet van wat romantiek in de tuin? Een doorgang omgeven met rode rozen, een geurige poort naar je eigen ontspanningsplek. Een rozenboog is een klassieker bij vele Vlaamse woningen en tuinliefhebbers houden van die landelijke, natuurlijk toets. Er zijn zo veel soorten planten die je aan de pergola kan laten groeien, met kleurrijk bloempracht. Wandel door onze rozenbogen en laat je verleiden door de romantiek! 

...
Meer weten?

Meer weten?

Waarom een rozenboog in hout?

Er zijn verschillende redenen waarom een rozenboog in hout een betere keuze is dan een uit metaal. Zo zal hout niet doorbuigen door het gewicht van de planten. Het hout zal ook prachtig passen bij het natuurlijke karakter van je planten en een mooi geheel vormen.

Hout is ook het ideale materiaal voor een rozenboog, voor tuinliefhebbers die fan zijn van het landelijke karakter. Zo zal een metalen model vaak meer modern ogen, terwijl een houten model het natuurlijke onderstreept.

Waarom geïmpregneerd grenenhout voor jouw rozenboog?

Geïmpregneerd grenen is de ideale houtsoort voor jouw rozenboog. Dat komt omdat dit een Europese houtsoort is met een degelijke duurzaamheid dankzij de behandeling. De groene schijn en de houtnerven passen perfect bij het patroon van de klimplanten die binnenkort over heel je project zullen groeien.

Geïmpregneerd grenen is ook een erg budgetvriendelijke houtsoort, waardoor vele klussers hun tuin kunnen opsmukken met een romantische rozenboog.

Welke rozen zijn ideaal voor een rozenboog?

Welke roos je het best kiest voor jouw rozenboog, hangt voor een groot deel af van je eigen smaak. De beste mogelijkheden zijn bijvoorbeeld de klimroos, de struikroos of stamroos. Stuk voor stuk prachtige rozen om in Europa te laten groeien!

Niet alleen rozen, ook andere klimplaten zijn ideaal voor een pergolaset. Denk maar aan een druivelaar, klimop of een wisteria. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de pergola zonder bloemen aan te kleden, met vogelhuisjes, lampjes en andere leuke details.  

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze rozenboog? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving