Poolhouse blokhut

Gaan we samen even naar Zwitserland? Daar kunnen we in de bergen talloze prachtige hutjes zien. Gezellig verwarmde huisjes, een landelijke stijl en idyllische rust. Maar wat als je dezelfde sfeer kunt creëren in je tuin? Deze poolhousen in een blokhut-afwerking geven je datzelfde gevoel en je kan jouw hut zelfs volledig vormgeven naar jouw smaak. Zo hebben we niet alleen verschillende modellen in ons assortiment, maar kan je kan ook een poolhouse in jouw maten kiezen. Jodel je met ons mee?

Meer weten?

Meer weten?

Wat is een poolhouse in blokhut?

Een poolhouse in blokhutvorm heeft die prachtige rustieke uitstraling als een oud hutje. Dankzij de vele houten details krijg je echt de indruk van een traditioneel gebouwtje. Meestal worden blokhutten getypeerd door boomstammen, maar we creëren hier de illusie dat jouw bijgebouw uit zware planken bestaat. Zo krijg je een stabiel en massief bijgebouw dat toch bijzonder makkelijk in elkaar te steken is.

In welke houtsoort vind je een poolhouse blokhut?

De meeste poolhouse blokhutten zijn gemaakt uit vurenhout. Dit hout is van Europese afkomst, meer specifiek van de fijnspar. Deze houtsoort heeft die typische knopen en houttekening, waardoor, jouw blokhut echt die sfeer uitstraalt.

Naast vurenhout hebben we ook modellen in geïmpregneerd grenen in ons assortiment. Deze specifieke houtsoort hebben we behandeld met chemicaliën voor een hogere duurzaamheid. Op die manier kan je nog langer genieten van jouw bijgebouw en kunnen we deze kwaliteit ook aanbieden voor een lagere prijs.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze poolhouse blokhut? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving