Hoekverbinders

Zoeken we niet allemaal wat de verbinding met elkaar? Het is vaak een menselijke verbondenheid dat ons stevig bij elkaar houdt, dat we elkaar niet laten vallen en alles wat we hebben opgebouwd niet verloren gaat. Wel, dat is exact hetgeen wat deze hoekverbinders doen voor jouw constructie in de tuin! Ze houden twee balken stevig bij elkaar met behulp van een paar stevige schroeven. Ze zijn enorm gemakkelijk in gebruik en versnellen de plaatsing van jouw project enorm!

...
Meer weten?

Meer weten?

Waar worden metalen hoekverbinders voor gebruikt?

Zoals de naam het zelf al doet vermoeden, worden deze hoekverbinders meestal gebruikt om twee balken of kepers in een hoek met elkaar te verbinden. Hiermee creëer je een muur- of T-verbinding in jouw constructie. Ze zijn zeker stevig genoeg om het dakstructuur van je bijgebouw te dragen. Ze komen dus het best tot hun recht bij een bijgebouw in de tuin, zoals een pergola, een overkapping, poolhouse of tuinhuis.

 

Wat zijn de voordelen van een hoekverbinder?

Een metalen hoekverbinding heeft vele voordelen voor jouw constructie in de tuin. Het uitfrezen van twee balken zodat ze precies in elkaar passen, dat kan heel wat werk en techniek vereisen. Het kan zelfs zijn dat de hoeken niet helemaal perfect in elkaar passen en dat je opnieuw moet beginnen. Met een hoekverbinder heb je dat probleem niet! Je hoeft enkel een van de balken op de juiste maat te zagen en bevestigt de balk of keper met schroeven aan je constructie. En klaar is kees!


Bovendien kan je ook zo elke soort balk en elke soort keper aan elkaar bevestigen. Handig toch? Hoekverbinders geven een stevige en stabiele verbinding en houden zeker de ringbalken en dragers van je constructie op hun plek.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze hoekverbinders? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving