Meer weten?

Waar komt kastanje hekwerk vandaan?

Het hekwerk in kastanje kent zijn oorsprong in Frankrijk en Engeland. Kastanje behoort tot duurzaamheidsklasse II en is iets gekender dan robinia. Dankzij het looizuur in het hout gaat kastanje in contact met grond en aarde 15 tot 25 jaar mee en is het goed bestand tegen schimmels, vocht en insecten.

Hoe wordt een kastanje afsluiting gemaakt?

De latjes in de kastanje afsluiting zijn aan mekaar verbonden dankzij de gegalvaniseerde ijzerdraad. Afhankelijk van de hoogte van de kastanje afsluiting worden er twee of drie draden gebruikt. Onze kastanje afsluitingen zijn ter beschikking vanaf een hoogte van 60cm tot 180cm. Tenzij je een giraf hebt staan, kan je zo voor elk dier een gepaste afsluiting plaatsen.

Welke palen kan ik gebruiken om een kastanje afsluiting te bevestigen?

Wij raden ronde weidepalen aan om een kastanje afsluiting te monteren. Bij een kastanje afsluiting lijken kastanje palen evident. Al kunnen robinia palen even goed worden gebruikt. Die hebben zelfs nog een iets betere levensduur. Ronde weidepalen hebben vooral de natuurlijke uitstraling die zo goed past bij een kastanje afrastering.

Wil je meer weten over het plaatsen van de kastanje afsluitingen? Dan kan je alles stapsgewijs lezen in onze handleiding of bekijken in onze video.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze kastanje afsluiting? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving