Meer weten?

Welke kleur heeft tropisch hardhout?

De kleur van tropisch hardhout kan erg verschillen van houtsoort tot houtsoort. Bankirai heeft een lichtere bruine kleur met een roze tint. Ipé heeft dan weer een donkerder bruine kleur. Beide planken hebben een mooi subtiele houttekening die erg mooi staat binnen een moderne tuinomgeving. Geen grote knopen zoals bij de meeste Europese houtsoorten!

Alle tropische hardhoutsoorten zullen ook na verloop van tijd mooi gaan vergrijzen. Dan krijgen ze een prachtige, glanzende zilverkleur, maar de houttekening blijft nog zichtbaar. Wie toch graag die warme houtkleur behoudt, behandelt het hout best met een beits of houtolie.

Waar kan ik deze planken uit tropisch hardhout voor gebruiken?

Tropisch hardhout is een houtsoort dat erg geschikt is voor verschillende plaatsingen. Natuurlijk kan je ze gebruiken als gevelbekleding, zowel horizontaal als verticaal. Hiermee bekom je wel een open gevelbekleding, met schaduwvoegen tussen iedere plank. Dit laat de houttextuur nog meer tot hun recht komen.

Naast gevelbekleding zijn deze planken ook nog geschikt voor verschillende andere toepassingen. Wil je bijvoorbeeld tuinmeubels verder aankleden? Of een tuinwand versieren met deze houtsoort? Dat kan allemaal met deze duurzame en kwaliteitsvolle planken.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze hardhouten planken? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving