Meer weten?

Wat maken automatische poorten uit metaal zo aantrekkelijk?

Klanten kiezen niet alleen voor deze poorten voor hun strak en modern uiterlijk, maar ook voor hun duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid! Hout moet je vaak nog extra bewerken met beitsen of beschermende lakken, en dan kunnen ze nog van kleur veranderen en vergrijzen doorheen de tijd. Deze metalen poorten daarentegen zijn kleurvast en kan je gemakkelijk schoonmaken als er vuil op komt. Op die manier bekom je een stevige en stijlvolle poort voor de toegang tot jouw woning.

Hoe kan je de automatische, metalen poort openen?

Deze automatische poorten kan je op verschillende manieren bedienen. Elke poort komt hoe dan ook met een cijferpaneel om een geheime code in te voeren. Daarnaast kan het ook nog met een druk op de afstandsbediening of met een app op de smartphone. Heb je een eigen bedrijf en wil je een poortsysteem waar mensen met een badge binnenrijden? Zelfs die optie is er ook!

Wil je een van deze poorten, maar dan met een manuele bediening? We hebben exact dezelfde modellen zonder mechanische onderdelen in ons assortiment, waardoor je de toegangspoort ook met de hand opent.

Heb je toch liever wat hout?

De laatste poort is zelfs wat extra speciaal: het is een metalen poortkader die je zelf nog kan bekleden met elke houtsoort die jij wilt. Zo kan jij die automatische poort maken die perfect past bij de rest van je tuinomgeving. Bovendien krijg je zo een prachtig contrast tussen het matte metaal en de naturelle uitstraling van het hout. Ervaar zelf die prachtige mix tussen elegante houttekening en het robuuste karakter van het metaal.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze automatische Metalen poort? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving