Bekende Exzotist

Echt trots op je tuin!

Ben jij echt trots op je tuin? Een project gerealiseerd dat je graag aan iedereen wilt tonen? Of heb je op een creatieve manier onze materialen gebruikt in jouw tuin of woning?

Dan kan je meedoen aan een reportage! We filmen je tuin en je creaties en gieten alles in een inspirerende video. Hier vind je alle informatie over hoe dat in zijn werk gaat. 

Hoe gaan de opnames in zijn werk?

Op de afgesproken datum komen Jeff en Maarten, twee EXZO-medewerkers, langs in je tuin. Jeff is de cameraman en zal wat foto’s maken en video’s filmen van jullie tuin. Deze beelden zullen de reportage een originele en leuke toets geven.

Vervolgens is het de bedoeling dat ook jullie (alleen of eventueel met twee) op beeld komen, terwijl we jullie een aantal vraagjes stellen. Maarten zal dus enkele vraagjes stellen over de tuin, wat jullie er doen, welke projectjes jullie gerealiseerd hebben in de tuin en wat jullie ervaring is met EXZO. Geen zorgen, het zijn helemaal geen moeilijke vragen en ze peilen vooral naar je persoonlijke mening! Er zijn geen foute antwoorden.

Ten slotte klinken we samen op jouw tuin met een glaasje bubbels en praten we wat na. Maarten spreekt nog een intro in waarbij hij jullie tuin kort voorstelt.

Daarmee zijn de opnames voorbij. Dit hele proces neemt ongeveer een 2-tal uur in beslag. 

En wat daarna?

Na de opnames monteert Jeff alles tot een prachtig geheel. Maarten voorziet ook de volledige video van ondertiteling. Deze video wordt op YouTube geplaatst en verschijnt op onze website met een bijhorend blogbericht. In de weken daarna kan de video ook nog eens worden gedeeld op onze sociale media en onze nieuwsbrief.

Wat krijg ik als beloning?

Natuurlijk willen we je ook belonen voor alle inspanningen en dat we jouw tuin mogen bezoeken. Allereerst geven we je een waardebon van €250 die je kan gebruiken over heel het assortiment van EXZO. Goed om jouw volgende project goed(koop) in te zetten!

Een leuk extraatje is dat we samen met jullie een glaasje bubbels klinken om jouw harde werk te vieren. 

Hoe schrijf ik me in?

Je schrijft je gemakkelijk in via onderstaand inschrijvingsformulier. Je kan gerust ook een mail sturen naar maarten@exzo.be met wat extra informatie en foto’s. Vergeet ook niet om een telefoonnummer door te geven waarmee we je verder kunnen contacteren. 

Hebben jullie wat voorbeelden?

We hebben al talloze reportages opgenomen in verschillende tuinen: een romantische vijvertuin, een verzonken terras, leuke weideomheiningen, Engelse tuinen en zelfs een hondentuin! Wil je al deze voorbeelden even bekijken? Dat kan op deze pagina. https://exzo.be/tuin-inspiratie  

Veelgestelde vragen

Mijn tuin is niet zo groot. Is dat een probleem?

Nee hoor! Alle tuinen zijn welkom: stadstuintjes, grote tuinen, Aziatische tuinen, alle tuinen! Onze voorkeur gaat wel naar een tuin en niet naar bijvoorbeeld een balkon of strand.

Moet heel mijn tuin uit materiaal van EXZO zijn gemaakt?

Dat is niet noodzakelijk. Hoe meer materiaal van EXZO je hebt, hoe beter, maar ook klanten die enkel een terras, een tuinafsluiting, of iets van tuinmeubels hebben besteld, zijn meer dan welkom.

Ik ben wat nerveus voor de camera…

Helemaal geen probleem! We begrijpen dat je nerveus bent om gefilmd te worden. Maar we verzekeren je dat alles bijzonder vlot verloopt en dat eenmaal we begonnen zijn, alles op wieltjes zal verlopen. In het verleden merkten we zelfs dat de meest verlegen klussers heel snel openbloeien en met veel passie vertellen over hun werk.

Wil jij anderen inspireren?

Ben jij trots op jouw tuin? Heb je een prachtig tuinproject gerealiseerd? Een tuinhuis gebouwd, schutting geplaatst, gevel bekleed of terras aangelegd? Stel je dan kandidaat om jouw project te bespreken in onze volgende videoreportage en profiteer van een kortingsbon en glaasje bubbels!

Heeft deze pagina je geholpen?
Bancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving