Douglas / dennen tafelblad

Een tafelblad hoeft niet altijd bijzonder duur te zijn. En dat bewijzen deze dennen en douglas bladen! Zo krijg je een prachtig blad, met de typische knopen en houttekening als andere houtsoorten, maar dan voor een goedkoper prijskaartje. Ook op deze tafels zal je honderden tuinfeestjes kunnen organiseren, allemaal nog gezelliger dan de vorige!

...
Meer weten?

Meer weten?

Wat zijn de voordelen van een tafelblad uit douglas of den?

Is eik toch net dat tikkeltje te duur voor jou? Dan zijn de tafelbladen uit douglas en den een perfecte oplossing! Je krijgt die charmante uitstraling van een Europese houtsoort voor jouw tafel, dan wel voor een iets meer budgetvriendelijke prijs.

In douglas en den hebben we ook andere uitstralingen dan bij eik. Zo kan je ook kiezen voor een grillige tafelrand, wat de landelijke uitstraling van je project meer verhoogt. Ga je voor een rechter blad, dan benadruk je de strakke lijnen in je interieur voor een moderne uitstraling.

Kies je voor douglas of voor een dennen tafelblad?

Of je kiest voor een tafelblad uit douglas of uit den, hangt vooral af van je eigen smaak en wat je graag wilt. Wat betreft duurzaamheid en stevigheid zijn de beiden erg aan elkaar gewaagd, en zeker aangezien het tafelblad niet in contact zal komen met vochtige aarde. Den heeft wel qua uitstraling meer knopen en een lichtere, bruine kleur. Douglas heeft daarentegen meer een roze kleur, wat een prachtige toets kan geven aan je zitbank of tafel.

Kan je deze tafelbladen zelf nog aanpassen?

Ja hoor, deze tafels kan je nog volledig zelf vormgeven, zodat ze perfect passen bij jouw tuin en interieur. Zo kan je het hout mooi opschuren en beitsen, lakken of schilderen voor een unieke afwerking. Vergeet dan zeker niet de vernislaag achteraf om de lak te beschermen. Daarnaast kan je nog kiezen tussen houten of metalen poten. Zo veel verschillende opties voor jouw project!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze douglas / dennen tafelblad? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving