Isolatiematten

Je zou het misschien niet zeggen, maar ook een bijgebouw (zoals een tuinhuis, een poolhouse en een overkapping) kan soms beter geïsoleerd worden. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat het in de zomer te heet wordt binnenin je bijgebouw of onder het afdak. Sommige spullen die in je tuinhuis liggen kunnen ook niet tegen extreme temperatuurswisselingen, zoals bijvoorbeeld bloempotten uit klei. Die bescherm je dus heel goed in een tuinhuis of bijgebouw, geïsoleerd met dikke isolatiematten.

Meer weten?

Meer weten?

Waar kan ik isolatiematten voor gebruiken?

Isolatiematten kunnen gebruikt worden voor een waaier aan toepassingen. Uiteraard kan je ze gebruiken voor de muren van jouw bijgebouw, zowel tussen als tegen de wanden. Daarnaast zie je ze vaak in plekken van het huis waar je het niet verwacht, zoals de vloer en het dak. Ook deze kan je dus perfect isoleren met de dikkere matten.

Zijn deze isolatiematten milieuvriendelijk?

Deze isolatiematten zijn zeker een van de meest milieuvriendelijkste vormen van isolatie op de markt. Ze zijn gemaakt uit ecologische materialen, zoals houtwol, schapenwol en gerecycleerd textiel. Dit maakt onze isolatiematten ook veiliger om mee te werken tijdens de plaatsing, want er zijn geen kunstmatige of giftige stoffen aanwezig.

Welke versie van isolatiematten kies je het best?

Welke isolatiematten je het best kiest hangt af van project tot project. Sommige matten zijn iets compacter en zijn dus minder gemakkelijk in te drukken. Dit maakt ze ook moeilijker om bijvoorbeeld tussen twee kepers inde muur te duwen. Daarnaast kan je ook denken aan de dikte van de mat, wat ook direct invloed heeft op de mate hoe goed je bijgebouw is geïsoleerd. Wij raden altijd wel aan om ietsje dikker te isoleren, want het kan zeker geen kwaad om te veel isolatie aan te brengen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze isolatiematten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving