Composiet triple blokprofiel

Alles is beter met drie: een tripel biertje, een triple jackpot en natuurlijk een triple blokprofiel! Dit type blokprofiel creëert een uitermate moderne uitstraling voor jouw gevel, waarbij het lijkt alsof de hele muur gemaakt is uit individuele latjes. En ze zijn zelfs nog sneller te plaatsen met tripel zo veel werkmannen!

...
Meer weten?

Meer weten?

Waarom zou je kiezen voor een triple blokprofiel in composiet?

Droom jij ook van een volledig moderne gevel met prachtige latjes? Dan zijn deze triple blokprofielen ideaal voor jouw woning of bijgebouw. Dankzij de individuele blokjes krijg je een prachtig schaduwspel, met donkere voegen tussen de warme kleuren van het composiet. Maar ook bij de profielen met een donkere kleur krijg je nog een stijlvol contrast.

Het is dankzij deze combinatie van lichtere oppervlakken en donkere schaduwvoegen dat je een gevel krijgt met meer diepgang en een interessante look. Dat krijg je niet met een vlakke gevel zonder latjes!

Zijn deze triple blokprofielen gemakkelijk te plaatsen?

Ja, deze triple blokprofielen zijn uitermate eenvoudig te plaatsen. Aan de lange zijden van de plank hebben deze blokprofielen een tand-en-groefverbinding, waardoor ze gemakkelijk in elkaar schuiven. Hierdoor verzeker je er ook van dat de schaduwvoegen tussen elk blokje gelijk blijven en dat je de naden helemaal niet kunt zien.

Daarnaast hebben deze blokprofielen ook een speciaal voordeel: ze zijn bijzonder licht! De individuele blokjes zijn hol, waardoor je minder materiaal binnenin hebt en de planken gemakkelijker kunt dragen. Bovendien moet het bevestigingsmateriaal voor deze bekleding minder gewicht aankunnen en kan je dus gebruik maken van kleinere en minder opvallende schroeven of nagels. Ook de plaatsing van deze triple blokprofielen zal dus nog veel vlotter gaan dan andere materialen!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze composiet triple blokprofiel? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving