Meer weten?

Welke uitstraling hebben automatische poorten uit composiet?

Composiet is een erg modern materiaal. Het spreekt dus voor zich dat je een erg hedendaagse en tijdloze uitstraling krijgt met deze poorten. Kies je voor wanden met voegen zodat het lijkt alsof je poort is samengesteld uit verschillende planken? Of een grote, massieve plank zonder voegen? Een van de vele voordelen van composietplanken is dat ze in zo veel kleuren verkrijgbaar zijn. Antraciet, grijs, wit of zwart? Het is allemaal mogelijk. Sommige planken zijn zelfs zodanig vormgegeven en gekleurd dat het verschil met echt hout helemaal niet te herkennen is! En zelfs de kleur van de aluminium palen zijn volledig vrij te kiezen. Je kan dus zelf nog de uitstraling van je poort volledig naar eigen hand zetten.

Hoe behandel je deze automatische composiet poorten?

Wat dit materiaal het meest aantrekkelijk maakt, is de onderhoudsvriendelijkheid! Je hoeft de planken niet te beitsen of te behandelen met olie. Ze behouden decennialang hun kleur en zijn bestand tegen regen en zon. Als jouw poort toch vuil wordt, kan je gemakkelijk met een spons en een sopje de panelen oppoetsen. Zo blinkt je automatische poort elke dag en blijft hij er als nieuw uitzien!

Kunnen deze automatische poorten uit composiet op maat worden gemaakt?

Ja zeker! Zie je niet meteen jouw poort? Geen nood, deze poorten kunnen volledig naar jouw afmetingen worden gemaakt! We doen er alles aan om je een poort te voorzien die perfect past bij jouw thuis.

Dit zijn dubbele draaipoorten. Je kan ze bedienen met een afstandsbediening terwijl je in de wagen zit, of van binnen in je huis. Met een druk op de knop zwaaien de deuren open. Heb je liefst dat maar een helft van de poort open gaat? Ook dat is mogelijk met dezelfde afstandsbediening.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze automatische Composiet poort? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving