Bamboemat

Denk jij bij bamboe ook altijd onmiddellijk aan panda’s? Dat is niet verwonderlijk want panda’s eten 10 tot 60 kilogram bamboe per dag. Een stevige hoeveelheid waar ze dan ook 14 uur per dag over doen. Panda’s zien er heel snoezig uit, maar eigenlijk vind ik het maar saaie dieren. Door hun grote vraatzucht doen ze naast eten niks anders dan slapen. Daarom zijn panda’s eigenlijk de tegenpool van doe-het-zelvers. Ben jij slimmer dan een panda?

Meer weten?

Meer weten?

Waarom zou je bamboematten gebruiken in jouw tuin?

Bamboe is in de eerste plaats heel ecologisch materiaal. Het is namelijk een van de snelst groeiende grassoorten in de wereld. Daardoor wordt het ook wel eens het materiaal van de toekomst genoemd. Bamboe palen worden gebruikt in constructiebouw en in geperste vorm wordt bamboe gebruikt als terrasplank of schuttingsplanken. De stengels hebben vooral een decoratieve meerwaarde en dat geeft hier uiteraard de doorslag.

Verschillende soorten bamboematten

Als decoratiemat in Oosterse stijl winnen bamboematten enorm aan populariteit. We bieden ze aan in drie varianten: twee waarbij de volle stengels worden gebruikt, een gekende beige- tot geelkleurige en een donkerkleurige bamboemat en daarnaast ook een gespleten versie. Alle drie de versies zijn gemaakt uit natuurlijke bamboesoorten en niet behandeld met een kleurpigment.

Welke bamboematten zijn het sterkst?

De matten met volle bamboespijlen zijn doorboord en voorzien van een roestvrije stalen draad, die doorheen de stengels gaat. Daardoor verkrijgen ze een enorme stevigheid en heel degelijke levensduur. Als je bamboematten vergelijkt met andere decoratiematten, kan je stellen dat ze tot het kwalitatievere segment behoren en gemiddeld 20 jaar lang meegaan.

Welke bamboemat is het goedkoopst?

De bamboemat split is een prijstopper. Hierbij zijn de bamboestokken in verschillende delen gespleten en vervolgens machinaal met roestvrije draad aan mekaar vastgebonden. Daardoor zijn de matten minder zichtdicht in vergelijking met de bamboemat naturel of zwart. Toch heb je met deze matten snel die typische Aziatische sfeer in de tuin en dat voor een beperkter budget.

Kan ik bamboematten als dakbedekking bevestigen?

Tot slot vind ik bamboematten ook enorm tot hun recht komen op het dak van een terrasoverkapping, carport of pergola. Ze geven een unieke charme aan jouw aanbouw en houden goed het zonlicht tegen. Heb je last van een overvloedige lichtinval op jouw terras of patio? Dan kan dit weleens de oplossing zijn waarvan je nog niet wist dat ze bestond.

 

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze bamboemat? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving