Poortstop/ sluitlat

We willen het waarschijnlijk allemaal: een poort die koninklijk voor ons openzwaait. Maar je wilt dat die natuurlijk niet te ver overdraait en mooi op zijn plaats blijft. Daar helpen deze poortstoppen en sluitlatten mee. Wat betreft het materiaal kan je kiezen voor een betonnen poortstop of de houten sluitlatten. Welke uiteindelijk het meest geschikt is voor jouw project, hangt vooral af van de toepassing en welk materiaal je verkiest.

...
Meer weten?

Meer weten?

Wat is een poortstop?

Een poortstop is een massieve blok gemaakt uit beton. Je ziet ze vooral tussen een dubbele poort, omdat ze de gesloten deuren op hun plaats houden. Ze hebben ook het voordeel dat ze de deuren tegenhouden bij hoge rukwinden. Dit geeft je poort een extra steuntje en bevordert de duurzaamheid van jouw project.

Wat is een sluitlat?

Een sluitlat is een lange plaat hout dat ook je deur kan tegenhouden, maar dan tegen een muur. Je bevestigt dus deze lat tegen een muur, zodat wanneer je de deur dicht doet die mooi op een rechte lijn blijft met de rest van je tuinafsluiting. We hebben verschillende modellen in ons assortiment, afhankelijk van de houtsoort van je poort en of je een enkele of dubbele poort hebt.

Wat zijn de voordelen van een poortstop en een sluitlat?

Een poortstop en een sluitlat hebben veel voordelen voor jouw houten of metalen tuinpoort. Ze hebben een belangrijke invloed op de duurzaamheid van jouw project, aangezien ze je tuindeur mooi op hun plek houden. Daarnaast krijg je een veel professioneler resultaat met een complete afwerking.

Ten slotte kan je ook denken aan het gebruiksgemak van je poort. Zo weet je altijd waar de twee delen van een dubbele poort samenkomen of kan je je deur vlotter op slot doen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze poortstop/ sluitlat? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving