Schommel

Sinds dat de buren een nieuwe schommel hebben geïnstalleerd, hoort de hele buurt hun kind vaak lachen, gieren en brullen van plezier. Met de haren in de wind schommelt ze heen en weer. Het is ook fantastisch om te zien hoeveel plezier het hele gezin wel heeft. Kortom, een schommel is een magnifieke aanvulling zowel voor de jongste speelvogels, als de hele familie.

Wie zal deze keer de schommel op gang duwen?

Meer weten?

Meer weten?

Welke schommel kies jij?

Er zijn verschillende modellen van schommels waaruit je kan kiezen. Natuurlijk hebben we de traditionele schommels uit hard rubber, kunststof, lint of hout. Een schommelzitje met een gerecycleerde autoband? Met een duoseat kan je dubbel zo veel plezier hebben, door twee kinderen tegelijk te doen schommelen. En met een vogelnest kunnen zelfs meerdere kinderen genieten.

Zijn jouw kinderen toch eerder een beginneling binnen de Olympische atletiek? Dan kunnen ze hun lessen op een ideale manier voorbereiden en inoefenen met de ringen en trapeze. Of klim als een aapje naar boven met het klimtouw.

De grootste kriebels krijgen ze waarschijnlijk door een tokkelbaan met de schotelzit of een grip voor een kabelbaan. Zo lijkt het alsof ze vliegen door de tuin!

Wij vinden dat ieder kind moet kunnen genieten van het zalige gevoel van een schommel. Daarom zijn er ook verschillende schommels te verkrijgen voor alle leeftijden. Zo zijn er plastic zitjes zodat baby’s veilig vast zitten en op hun plaats blijven op het speeltoestel. Maar ook peuters, kleuters en andere jonge kinderen kunnen op een veilige manier van de schommel gebruik maken.

Waar plaats je jouw schommel het best?

Bij het plaatsen van je schommel hou je er best rekening mee dat het speeltoestel voldoende ruimte nodig heeft. Je wilt natuurlijk niet dat je kind in bijvoorbeeld een boom vliegt terwijl hij of zij heen en weer schommelt.

Let op! Deze schommels worden standaard wel geleverd met de juiste koorden en stelachten voor het aanpassen van de schommel naar de ideale hoogte, maar de bevestigingsmaterialen om het aan de tuinmeubel te installeren moeten apart aangekocht worden via deze pagina.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze schommel? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving