Deurkaders

Kies jij de geschikte wijn voor bij je avondeten? Heb je bijpassende veters in je schoenen? Wel, een deur dat perfect past bij jouw bijgebouw is even belangrijk. Maar misschien vind je in ons assortiment niet het juiste model? Of je wilt dat de gevelbekleding doorloopt in je deur? Dan is een deurkader ideaal! Deze houten kaders zijn gemakkelijk te bekleden met je eigen materiaal, dus laat je creativiteit maar de vrije loop!

...
Meer weten?

Meer weten?

Waarom zijn deze deurkaders gemaakt uit hout?

Er is een goede reden waarom deze deurkaders gemaakt zijn uit hout en niet uit bijvoorbeeld metaal. Zo is dit materiaal heel stevig en duurzaam, wat zeker nodig is voor een deur. Toch zijn ze nog gemakkelijk te bewerken, zodat je de bekleding nog zonder veel moeite er aan kan monteren.

 

Hout zal onder invloed van verschillende weersomstandigheden uitzetten of inkrimpen en als zowel het kader als de bekleding gemaakt zijn uit hout, zal alles samen bewegen. Hierdoor vermijd je scheuren en kromtrekkingen in het hout, voor een duurzamer en professioneler resultaat.

 

Welke bekleding kan je aan deze deurkaders bevestigen?

Deze deurkaders kan je met verschillende materialen bekleden: van hout en composiet tot Durasid. Toch kies je best voor bekleding dat zo licht mogelijk is, want een deur kan snel te zwaar worden voor het kader. We raden ook aan om de houtsoort van het kader af te stemmen op de bekleding. Heb je bijvoorbeeld een eiken bekleding, dan raden we ook een eiken deurkader aan.

 

Daarnaast moet je ook een keuze maken tussen een licht of een zwaar deurkader. Ook dit stem je best af op de bekleding: de zware kaders bekleed je best met een lichtere plank. Probeer een balans te verkrijgen in jouw deur, zodat het geheel niet de licht en niet te zwaar is.

 

Zijn het cilinderslot en de klink inbegrepen bij deze houten deurkaders?

Nee, deze deurkaders zijn niet voorzien van een deurklink of een cilinderslot, maar die kan je wel apart aankopen bij ons. Die die zal je installeren nadat de bekleding is aangebracht. Op die manier kan je wel zorgen dat je bijgebouw op slot kan en alles veilig zit.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze deurkaders? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving