Hardhouten balken en kepers

Een bijgebouw vraagt om stevige balken en kepers om de hele structuur te dragen. Daarvoor is dit constructiehout uit tropisch hardhout ideaal! Een ultieme duurzaamheid en stevigheid, wat perfect is voor elk project: een carport, een tuinhuis, poolhouse of een pergola. Je kan het allemaal maken met deze vierkante en rechthoekige balken en kepers voor jouw constructie.

...
Meer weten?

Meer weten?

Uit welke tropische hardhoutsoorten kan jekiezen bij balken en kepers?

In ons assortiment kan je kiezen tussen kepers en balken uit azobe of uit merbau. Beide houtsoorten hebben een even uitstekende duurzaamheid en stevigheid. Het verschil zit in de uitstraling: merbau heeft een lichtbruine kleur, terwijl azobe eerder een eerder rode tot warm-bruine kleur heeft. Bij beide houtsoorten zul je geen knopen aantreffen en een heel lichte houttekening, wat ze ook ideaal maken om in de buitenlucht te laten staan.

Zijn balken en kepers uit tropisch hardhout duur?

De balken en kepers uit tropisch hardhout hebben een iets hoger prijskaartje dan de andere houtsoorten in ons assortiment. Dit komt onder andere omdat deze houtsoorten van tropische landen komen en dus een langere weg hebben af te leggen naar ons magazijn dan bijvoorbeeld de Europese houtsoorten. Deze hogere prijs vertaalt zich ook wel in een bijzonder hoge duurzaamheid, waardoor jouw constructie wel meer dan 25 jaar kan meegaan!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze hardhouten balken en kepers? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving