Werkbank

Klussen in de tuin, daar krijg je maar geen genoeg van! Voor je het weet realiseer je project na project die je met trots rond je woning kan zetten. Daarom is een werkbank of werktafel juist handig, om al je creatieve projectjes gemakkelijk te realiseren! Een oppervlak om op te timmeren, een tafel om met aarde en zaadjes bloemen te planten of een plek om de barbecue voor te bereiden. Het is op deze plek waar het allemaal gebeurt!

 

Een extra voordeel aan deze werkbank is de stockageruimte, waardoor je houtblokken, tuingereedschap of materialen veilig en droog kunt opbergen.

Meer weten?

Meer weten?

Waar zijn de werkbanken uit gemaakt?

Een werkblad moet natuurlijk stevig genoeg zijn voor al jouw toffe projectjes! Daarom is het grootste deel gemaakt uit geïmpregneerd grenenhout! Een houten bank zal sowieso veel steviger en stabieler zijn voor de tuin. Om toch dat tikkeltje extra te voorzien, komen deze werkbanken ook met een stalen werkblad of een kuip. Het metalen werkoppervlak is vooral handig als je een tafel wilt dat bestand is tegen krassen en boren en is gemakkelijker te reinigen. Maar een metalen bak is erg handig om aarde in te scheppen of om afval in te verzamelen.

Dus wil je graag meer projectjes realiseren in jouw tuin? Dan is een werktafel een onmisbaar en handig meubelstuk dat je nog lang zal gebruiken!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevens



Aanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze werkbank? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevens



Mijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtje



Bancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving