Isolatie

Heb je het in de winter graag lekker koud en in de zomer liefst veel te warm? Dan heb je niks aan isolatiemateriaal... Heb je het liever omgekeerd? Dan ben je op de juiste pagina aangekomen. Je wil immers niet de hele winter lang dikke truiendag vieren, toch? En die energiefactuur houden we ook graag zo laag mogelijk.

Meer weten?

Meer weten?

Vandaag de dag is het zeker nodig om je woning of bijgebouw goed te isoleren. Je wilt niet dat alle gezellige warmte verdwijnt tijdens de winter, of dat de zon tijdens de zomermaanden je poolhouse nog heter maken. Zelfs een tuinhuis kan vele voordelen halen uit wat isolatie: zo zullen keramische potten bijvoorbeeld in het tuinhuis minder snel breken door de koude. Vele redenen om een bijgebouw dus te isoleren!

Uit welke isolatiematerialen kan je kiezen?

Er zijn verschillende producten voor de isolatie van jouw project. Welke je kiest is ook wel afhankelijk van je eigen wensen en de aard van je project. Een poolhouse ga je bijvoorbeeld anders isoleren dan het dak van een zolder.

Isolatieplaten zijn meestal dunnere platen van compact gedrukt materiaal. Je ziet ze vaak gebruikt bij projecten waar er weinig plaats is voor dikkere matten, zoals bij een tuinhuis of een poolhouse. Ook zijn ze het meest geschikt om in het dak te bevestigen. Je kan kiezen uit verschillende diktes en materialen, afhankelijk van jouw project en wat je zelf wilt.

De isolatiematten zijn, in tegenstelling tot de platen, veel dikker en voelen soms aan als een spons. Deze kan je voor meer projecten gebruiken zoals ook bij je zolder of om muren of vloeren te isoleren.

Een speciale soort is de kurkisolatie, wat volledig gemaakt is uit kurk. Je zou het niet zeggen, maar de kurk van een wijnfles is erg handig voor isolatie! En wie durft nu nog zeggen dat wijn drinken niet gezond is?

Ten slotte hebben we de geluidsisolatie. Dit soort isolatiemateriaal is specifiek gericht op het dempen van geluid. Een luidruchtige zoon die graag drumt? Of wil je een stil plekje creëren om af te sluiten van alle geluiden buiten? Dan kan dat met een geluiddempende isolatieplaat.

Is dit isolatiemateriaal ecologisch?

Al het isolatiemateriaal uit ons assortiment is gemaakt uit ecologische en natuurlijke materialen, zoals glaswol, gras, kurk en schapenwol. Andere matten bestaan dan weer uit gerecycleerd materiaal, zoals bijvoorbeeld die uit textielwol. De combinatie van de natuurlijke materialen en het feit dat we andere grondstoffen recycleren maakt dit soort isolatie heel milieuvriendelijk en niet giftig. Perfect om decennialang jouw project van de juiste isolatie te voorzien.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze isolatie? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving