Meer weten?

Zijn balken en kepers uit geïmpregneerd grenen duurzaam?

Deze balken en kepers uit geïmpregneerd grenen zijn zeker duurzaam genoeg voor de constructie van jouw bijgebouw. Dankzij de behandeling met chemicaliën verlengen we de levensduur en krijgt het hout die typische lichtgroene schijn. Aan de binnenkant van je constructie maakt deze uitstraling echter weinig uit. Door de blootstelling aan zonlicht en verschillende weersomstandigheden zal dit hout gaan vergrijzen, waardoor ook die groene schijn langzaamaan verdwijnt.

Waar kan ik geïmpregneerd grenenhout voor gebruiken?

Deze houten balken en kepers worden vaak gebruikt bij het skelet van een bijgebouw. Zo kan je ze bijvoorbeeld gebruiken bij de constructie van een pergola, een fietsenstalling, een tuinhuis, een carport, enzovoorts. Je kan ze ook gebruiken aan de binnenkant van wanden of het dak waar het uiterlijk van de balken en kepers niet veel uitmaken.

Zijn balken en kepers uit geïmpregneerd grenen duur?

Neen! Geïmpregneerd grenen is juist het perfecte, budgetvriendelijke alternatief voor zij die graag wat besparen. Zo krijg je een duurzame houtsoort die langer zal meegaan, maar toch een lager prijskaartje heeft. Een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze geïmpregneerde balken en kepers? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving