Simpools / Simtub

Een hete zomerdag. Het is meer dan 35 graden en het zweet druipt van je lichaam. Wat zou een zwembad toch handig zijn! Maar de meeste plastieken zwembaden vallen nogal uit de toon in je tuin. Daarom zijn de Simpools en Simtubs zo handig! Je krijgt een Intex-zwembad met een houten kader en bekleding. Of kies je voor enkel het kader, om vervolgens de bekleding volledig zelf te kiezen? Bouw ze helemaal om naar jouw stijl, zodat ze een geheel vormen met de rest van je tuin. Met de Simpools en Simtubs kunnen we luxueuze zwembaden aanbieden aan een veel zonniger prijskaartje!

Meer weten?

Meer weten?

Hoe kan je jouw eigen zwembad maken?

Bij EXZO hebben we drie verschillende methoden om een Simpool te bouwen. Hier moet je dus zelf een keuze maken, afhankelijk van jouw eigen kluservaring, budget en of je al dan niet al een Intex-zwembad hebt staan.

Heb je nog niets van zwembad in je tuin staan en wil je toch een keer? Dan hebben we volledige pakketten in ons assortiment, inclusief Intex-zwembad, omkadering en terrasplanken voor de bekleding. Geen extra materiaal nodig, want alles krijg je in één keer.

Heb jij al een Intex-zwembad staan? Dan hebben we ook modellen met enkel het kader en de bekleding, maar zonder Intex-zwembad. Je bouwt dus een eigen kader rond jouw zwembad.

Ten slotte kan je ook nog kiezen voor enkel het kader, zonder de bekleding. Op die manier hoef je het zwembad niet te voorzien van de grenen bekleding, maar kan je kiezen uit ons volledige assortiment terrasplanken om het kader te bekleden. Ga je dan voor padoek, eik, bamboe of composiet? Stem zo je zwembad af op de rest van je tuinstijl.

En wat met de Simtubs?

Zoals je kan zien hebben we ook bubbelbaden in het assortiment, ofwel ‘Simtubs’. Hier geldt ongeveer hetzelfde principe als bij de zwembaden zelf. Kies je voor het volledige pakket, dan krijg je het Intex-bubbelbad en de houten omkadering in één keer, dat je zelf nog installeert in de tuin. Maar heb je zelf al zo’n bubbelbad, dan heb je de mogelijkheid om enkel het kader te kopen en rond jouw bubbelbad te plaatsen. Ben jij klaar voor het bubbelende plezier?

Wat maken deze zwembaden zo speciaal?

Deze Simpools en Simtubs zien er al bijzonder stijlvol en luxueus uit. Maar enerzijds kan je dankzij de Simpools het zwembad volledig aanpassen naar jouw tuinstijl. Je kan de lay-out zelf kiezen en met welke bekleding je zal werken.

Bovendien zijn deze zwembaden verbazingwekkend budgetvriendelijk in vergelijking met andere luxueuze zwembaden. Op die manier kunnen we een stevig en leuk bad geven aan ook die klussers met een kleiner budget.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze simpools / Simtub? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving