4-Rib Rhombusprofiel

Heb je graag een gevelbekleding met afzonderlijke latjes? Dan is het 4-rib rhombus profiel, beter bekend als het quattro blokprofiel, ideaal voor jou. Deze planken hebben gefreesde groeven, waardoor het lijkt alsof een plank uit verschillende latjes bestaat.

...
Meer weten?

Meer weten?

Waarom quattro blokprofielen voor mijn gevelbekleding?

Er zijn verschillende redenen waarom quattro blokprofielen een pluspunt zijn voor je gevel. Verschillende dunne latjes naast elkaar kunnen een erg mooi en modern effect geven. Afhankelijk van de lichtinval krijg je ook andere uitstralingen. De zon speelt mooi met de schaduwvoegen en het contrast tussen de donkere voegen en het houten oppervlak geeft een tijdloos en uniek resultaat. Je kan zelfs kiezen tussen een verticale of een horizontale plaatsing.

Toch zijn deze rhombus profielen makkelijk te plaatsen. Je hoeft niet elk afzonderlijk latje vast te timmeren, maar schuift gewoon alle planchetten vlotjes in elkaar.

Is een 4-rib rhombus profiel open gevelbekleding?

Neen! Door de gefreesde voegen in de plank lijkt het alsof je gevel bestaat uit verschillende latjes met telkens een open voeg tussen. Toch is het profiel volledig gesloten, zodat geen doorkijk mogelijk is en waardoor de binnenkant van je muren volledig beschermd zit van vocht.

Welke voordelen hebben thermowood 4-rib rhombus blokprofielen voor mijn gevelbekleding?

Wil je een even duurzame houtsoort als tropisch hardhout, voor een lager prijskaartje? Dan is thermowood ideaal voor jouw project! Deze planken zijn met hitte en stoom behandeld voor meer duurzaamheid en stabiliteit. Bovendien kan je genieten van een warme, bruine kleur en worden de nerven en knopen nog extra in de schijnwerpers gezet.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze 4-Rib Rhombusprofiel? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving