Eiken Draaipoort

Het is geen wonder dat deze eiken poorten zo populair zijn. Ziet een massieve eiken poort er niet machtig en geweldig uit? In oeroude mythes wordt de eik voorgesteld als een symbool voor onder andere een lang leven, kracht, stabiliteit, doorzettingsvermogen en rechtvaardigheid. Vandaar dat eik ook het perfecte materiaal is voor jouw landgoedpoorten. Een luxueuze houtsoort waar je nog lang een veilig en vertrouwelijk gevoel bij zal hebben.

...
Meer weten?

Meer weten?

Een eiken toegangspoort op maat?

Onze eiken toegangspoorten worden ambachtelijk voor jou gemaakt in ons timmeratelier, waar we ze kunnen verzagen en afwerken volgens jouw wensen en de afmetingen van je doorgang. In samenspraak met de klant creëren we een poort die volledig voldoet aan je verwachtingen. Ook de kleinste details zijn voor ons erg belangrijk. Zo kan jij zelfs de kleur van de scharnieren kiezen: een zwart of een verzinkt zilver beslag. Open de poort naar jouw creativiteit!

Waarom zou je kiezen voor een poort uit eik?

Eik heeft meer voordelen dan je zou denken. Het is de perfecte combinatie van twee werelden: een landelijke look met toch een nette en luxueuze uitstraling. De typische lichtbruine kleur zal ook na een tijd mooi vergrijzen, als je het hout niet behandelt met een kleurbehoudende beits uiteraard. Bovendien staat eik bekend als een houtsoort die uitermate stevig is. Het kan werkelijk tegen een stootje, wat je natuurlijk wilt voor een poort aan je oprit.

Een eiken poort met open of gesloten beplanking?

Met de open bekleding kan je nog juist door de poort piepen. Zo kan jij nog genieten van een open zicht en kan je ook direct zien wie er voor je poort staat. Ben je toch bezorgd dat je huisdieren kunnen ontsnappen in of tussen de poort? Dan kan je wat kippengaas aan het hout bevestigen om je trouwe viervoeters tegen te houden.

Wil je helemaal geen pottenkijkers? Dan kan je kiezen voor de eiken Zeinepoort. Een topper van formaat die een volledige zichtdichtheid biedt.

Heb je liever iets daartussen? De Silaspoort is open, maar toch voldoende afgesloten door de brede latten die hiervoor worden gebruikt.

Hoe zit een eiken toegangspoort in mekaar?

De poorten zijn vooral samengesteld volgens het pengat systeem, waarbij alle onderdelen stevig in elkaar verankerd zitten. Om de optimale stevigheid van je toegangspoort toch te verzekeren, zijn sommige onderdelen extra beveiligd met roestvrije schroeven en bouten.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze eiken Draaipoort? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving