Composiet tuinschermen

Toen ik voor het eerst over composiet tuinschermen hoorde, dacht ik: "compo-watte?" Ik leerde al snel wat composiet is en welke voordelen het heeft ten opzichte van hout. Composiet of WPC staat voor Wood Plastic Composite. Het is een samenstelling van fijne houtvezels en kleine plastic- en kunststofdeeltjes. Deze soort tuinafsluiting is dus een perfect alternatief voor hout.

...
Meer weten?

Meer weten?

Welke uitstraling hebben composiet tuinschermen?

Composiet vind je terug in verschillende kleuren en structuren. Je kan kiezen voor de uitstraling van echt hout, tot de nerven en houttekening toe. Al kan je ook gaan voor heel strakke designs in donkere kleuren met een glad oppervlak. Een composiet schutting is bovendien een ecologische afsluiting, omdat de gebruikte houtvezels worden gerecupereerd van houtzagerijen en de plastiekdeeltjes gerecycleerd zijn van plastic zakjes en dergelijke.

Wat zijn de voordelen van een schutting in composiet?

Composiet mag er dan soms wel uitzien als hout, maar het heeft dankzij de samenstelling enkele grote voordelen. Zo vergrijst composiet niet: de oorspronkelijke kleur van jouw WPC-tuinscherm zal altijd behouden blijven. Een plank of paneel in composiet is ook stabieler dan hout en gaat niet krimpen of uitzetten. Ook de duurzaamheid van een composiet schutting is opmerkelijk. Natuurlijke omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat hout beschadigd raakt of gaat rotten. Dat zal je met composiet niet overkomen, waardoor het ook levenslang meegaat. En als je graag al eens een barbecue organiseert of veel spelende kinderen hebt rondlopen, dan hoef je je ook geen zorgen te maken, want composiet is een erg onderhoudsvriendelijk materiaal dat je makkelijk kan schoonmaken.

Zijn er verschillen tussen de composiet tuinschermen onderling?

Met een tuinscherm in composiet zit je met andere woorden goed. We bieden verschillende soorten ecologische, duurzame, stabiele en onderhoudsvriendelijke afsluitingen aan. Zo heb je ten eerste het Design-scherm, dat een beetje doet denken aan een luxueus plankenscherm. Het paneel bestaat uit stevige planken die samen zitten in een aluminium kader. Je kan het scherm kiezen in zandkleur of antracietgrijs en in allerlei afmetingen. Daarnaast bieden we het tuinscherm Jumbo Alu-Design aan in verschillende kleuren. Dat scherm bestaat uit verticale latten aan twee zijden die worden ondersteund door enkele horizontale steunlatten in aluminium. Dat geeft een erg elegant en stijlvol resultaat, dat bovendien zichtdicht is. Voor wie niet van de uitstraling van aluminium houdt, zijn er ook de Jumbo WPC-schermen, die ook bestaan uit verticale latten, maar dan met horizontale dwarslatten in composiet. De Jumbo-schermen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, zoals antraciet, zandkleur, grijs en bruin.

Beide schermen bieden je 100% privacy op een stijlvolle manier. Bovendien zijn ze makkelijk te plaatsen met bijbehorende palen. Om jouw afsluiting helemaal compleet te maken, kan je steeds kiezen voor een half eindpaneel met afgeschuinde bovenkant en een bijpassend poortje. Neem gerust eens een kijkje in ons ruime aanbod!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze composiet tuinschermen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving