Kleurvast behandelde gevelbekleding

Soms zie ik in onze showroom klanten verschieten als ik vertel dat alle houtsoorten natuurlijk vergrijzen in contact met neerslag en zonlicht. Sommigen vinden een grijstint net heel mooi en springen een gat in de lucht. Anderen besluiten op dat moment vastberaden om de vergrijzing van de natuurlijke houtkleur tegen te gaan. Voor alle liefhebbers van originele houttinten bieden we houten gevelbekleding aan met een kleurbehoudende behandeling. Ook verliefd op die warme bruine kleur?

Meer weten?

Meer weten?

Hoe werkt een kleurbehoudende behandeling?

Een kleurbehoudende afwerking wordt, om een maximale levensduur te garanderen, in twee lagen aangebracht. De eerste laag is een Rubio Sunprimer en de tweede een Hybrid Wood Protector. De primer zorgt voor een lichte pigmentatie om de kleur te behouden. De olie heeft voornamelijk een beschermende functie. Door een goede balans kunnen we streven naar een maximale kleurvastheid en een natuurlijk kleurbehoud. Onze voorbehandeling is hierdoor dubbel zo duurzaam als een handmatige behandeling en gaat afhankelijk van situatie tot situatie 1 tot 3 jaar mee.

Welk onderhoud vraagt kleurbehoud?

De vergrijzing van hout is, helaas voor sommigen, een natuurlijk fenomeen. Daardoor heeft een behandeling met als doel de originele kleur te behouden, een frequenter onderhoud nodig dan een gekleurde, zwarte of voorvergrijzende behandeling. Door gebruik te maken van een kleurbehoudende voorbehandeling kan je de arbeidsintensiviteit die kleurbehoud vraagt zoveel mogelijk reduceren.

Welke mogelijkheden zijn er in hout met kleurbehoud?

We bieden verschillende houtsoorten en profielen aan met een kleurbehoudende behandeling. We voeren de behandeling uit in eigen beheer en per bestelling om de kwaliteit in de uitvoering zo hoog mogelijk te houden.

Heb je een uniek project voor ogen met een houtsoort, profilering of behandeling die je niet onmiddellijk terugvindt op onze website? Dan horen wij dit graag! Ons gamma aan behandelde gevelbekleding is slechts een greep uit de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden. Naast een grijze, zwarte en kleurbehoudende behandeling is er nog een grote kleurcollectie mogelijk. Deze collectie biedt een antwoord op al uw kleurrijke vragen. Zo kunnen we nagenoeg alle gevelbekledingsproducten voorzien van bijna alle behandelingen. Uiteraard zijn er uitzonderingen en heeft alle maatwerk een limiet. Wees echter zeker niet geremd in jouw creativiteit en contacteer ons persoonlijk omtrent jouw project!

 

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze kleurvast behandelde gevelbekleding? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving