Aanbouw

Een aanbouw kan een prachtige toevoeging zijn aan je woning. Dankzij wat extra beschutting kan je genieten van de tuin, afgeschermd van de regen of felle zonneschijn. En een aanbouw uit hout heeft ook zo veel voordelen! Kies dus zeker voor een aanbouw uit hout om extra te kunnen genieten van een stijlvolle tuin met klassieke maar tijdloze details!

Meer weten?

Meer weten?

Wat is een aanbouw?

Zoals de naam zelf al doet vermoeden, is een aanbouw een stuk dat je bijbouwt aan de gevel van je woning. Je kan deze bijgebouwen voor verschillende doeleinden gebruiken: als veranda, als een terras of als overkapping. Op die manier kan je wel nog van de frisse buitenlucht genieten en gezellig dineren zonder nat te worden door de regen of gegrild te worden door de zomerse zon. Je kan er ook fietsen bewaren of een gezellig zithoekje maken met kussens en sfeerverlichting. Een geweldige oplossing voor de zomerse tuinen.

Wat zijn de voordelen van een aanbouw in hout?

Er zijn verschillende voordelen aan een aanbouw uit hout. Hout is een bijzonder duurzaam materiaal dat nog vele stormen zal overleven. Het heeft een charmante, tijdloze uitstraling dat zeker nooit verveeld zal raken. Daardoor is dit hout ook erg veelzijdig om zowel bij moderne als landelijke tuinstijlen te gebruiken.

En ben je na een tijdje toch het hout beu gezien? Dan kan je het altijd beitsen of oliën naar een nieuwe kleur of verven in een volledig nieuw jasje. Op die manier kan je echt jouw project omtoveren naar elke smaak. Je kan ook vlot verschillende elementen toevoegen, zoals een bekleding, goederenplanken of eventueel andere houten details.

In welke houtsoorten kan je een aanbouw plaatsen?

Bij ons kan je kiezen tussen twee verschillende houtsoorten voor jouw aanbouw. Enerzijds hebben we eik, wat bij de meeste mensen wel bekend staat als een erg charmante en luxueuze houtsoort. Dit is dan ook Europees hardhout, wat dus het ideale materiaal is om jouw aanbouw mee vorm te geven.

Daarnaast hebben we ook versies in douglas, wat een Amerikaans houtsoort is. In vergelijking met eik is douglas wel een goedkopere houtsoort. Je kiest dus best voor deze modellen als je liefst wat bespaart op jouw project, maar toch een stijlvolle realisatie wilt.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze aanbouw? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving