Toebehoren

Ga jij elke uitdaging aan tot je de puntjes op de i zet? Of beter: zet jij graag de puntjes op je dak? Ook je bijgebouw verdient een stevig en duurzaam dak en daarvoor heb je de juiste materialen nodig. Van schroeven tot nokvorsten! Alleen zo zal het niet binnen regenen en zit je altijd droog. En dat voor tientallen jaren lang!

...
Meer weten?

Meer weten?

Waarom is je dak afwerken belangrijk?

Er zijn verschillende redenen waarom een dak afwerken tot in de puntjes belangrijk is. Ten eerste krijg je zo een duurzamer resultaat, zodat regenwater niet naar binnen kan lopen. Daarnaast krijg je ook een professioneler resultaat, waar elke bezoeker in verwondering naar opkijkt. 

Wat heb je nodig om een dak af te werken?

Om een dak mooi af te werken heb je natuurlijk verschillende materialen nodig. Ten eerste heb je de juiste schroeven in de juiste kleur nodig om bijvoorbeeld dakpanplaten te bevestigen. Of nokvorsten om de bovenkant mooi af te werken en af te schermen. Een daktrim werkt dan weer de rand mooi af. Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit je kan kiezen, afhankelijk van jouw project en welke uitstraling je wenst.

De meeste van deze producten zijn wel gemaakt voor een specifiek artikel uit ons assortiment. Zo gebruik je best de Aqua-pan nokvorsten in combinatie met de Aqua-pan dakpanplaten. Ook de Ursa kleefband gebruik je het best met Ursa producten. Op die manier garandeer je een stevige, duurzame plaatsing en een dak dat jouw project voor tientallen jaren beschermt.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze toebehoren? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving