Populieren tafelblad

Een tafel kan voor zo veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Wat dacht je van een plek om met te hele familie van een heerlijke maaltijd te genieten? Of de ideale plek om je eigen onderneming te starten? Een bureau voor in je atelier om creatief aan de slag te gaan? Een balie om klanten te ontvangen? Het kan allemaal dankzij een prachtig tafelblad. Je hoeft enkel de metalen of houten poten aan de onderkant te bevestigen met stevige schroeven, en je bent klaar om jouw eigen feestje te beginnen.

Meer weten?

Meer weten?

Waarom zou je kiezen voor een tafelblad uit populier?

Populier is een Europese houtsoort, met die karakteristieke knopenstructuur en golvende houttekening. Oorspronkelijk is populier een iets minder duurzame houtsoort, maar dankzij de thermische behandeling verhogen we de duurzaamheid van het hout. Op die manier zal jouw tafelblad de vele feestjes overleven!

Bovendien hebben deze tafelbladen van nature een prachte donkerbruine kleur. Andere houtsoorten zijn vaak lichtbruin, maar dankzij de donkerdere tint van het hout komt de prachtige houttekening nog meer tot zijn recht. Hier krijgt jouw tafel die extra stijlvolle en natuurlijke toets, wat waarschijnlijk elke maaltijd nog aantrekkelijker maakt!

De rand van het tafelblad heeft die prachtige rustieke rand van de boomstronk, waarmee je de natuur nog dichter bij huis brengt. Dit zorgt ook dat je een volledig uniek tafelblad krijgt dat je nergens anders zal terugvinden.

Kan je dit tafelblad uit populier behandelen?

Ja hoor, je kan zeker een tafelblad uit populier periodiek behandelen met een houtolie of beits. Hiermee komt de charmante, warme kleur nog meer tot hun recht en bescherm je je tafel nog meer. Dit komt de duurzaamheid dus alleen nog maar meer ten goede.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze populieren tafelblad? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving