Bouwpakket met schilddak

Het zijn net kleine huisjes voor je tuin, zo een eiken constructie voor je tuin. Ze hebben een prachtig zadeldak, waarmee je zowel een landelijke als een moderne constructie mee kunt vormen. Op die manier krijg je verschillende tuingebouwen met verschillende functies: gebruik ze als kantoor, opslagruimte, speelkamer of de plek voor het volgende barbecuefeest. Of wil je er liever je wagen of motto parkeren? Aan jou de keuze, want het is allemaal mogelijk met deze basispakketten eiken bijgebouwen met een schilddak.

...
Meer weten?

Meer weten?

Wat is een bijgebouw met schilddak?

Een bijgebouw is een constructie dat losstaat van je woning en gebouwd is in de tuin. Dan kan je die ruimte voor verschillende doeleinden gebruiken. Denk maar aan een home-office, carport, garage, opslagplaats, enzovoorts.

Een schilddak is een dak waarvan de twee korte zijden een driehoek zijn en twee lange kanten trapeziumvormig zijn. Het is zeg maar een uitgerekt zadeldak. Een zadeldak heeft echter maar twee schilden, terwijl een schilddak er vier heeft. Dit heeft verschillende voordelen: deze daken zij aerodynamischer, en door de schuine vlakken kan regenwater mooi wegstromen van het dak naar de gootsteen.

Waaruit bestaat het houtskelet van een bijgebouw met schilddak?

Het houtskelet van jouw bijgebouw bestaat uit verschillende onderdelen. Enerzijds heb je de buiten- en binnenwanden. Die worden aangevuld met een roostering zodat je daar jouw bekleding en isolatie aan kunt bevestigen. De randbalken dragen de belasting van de muren over op de nieuwe palen. Daarnaast hebben we het schilddak zelf die wordt rechtgehouden door spanten. Helemaal bovenaan hebben we een nokbalk die horizontaal aan de bovenkant van het dak ligt.

Het volledige project is opgesteld uit houten balken en kepers. Bij elk pakket krijg je alle nodige balken en bevestigingsmaterialen die speciaal voor jou op maat zijn gezaagd. Elke balk is genummerd, wat overeenkomt met de overzichtelijke handleiding die bij elk pakket komt. Op die manier is het een koud kunstje om jouw bijgebouw te plaatsen!

Waarvoor kan ik een eiken bijgebouw met zadeldak gebruiken?

Deze bijgebouwen met een zadeldak kunnen voor verschillende zaken worden gebruikt. Denk maar aan een carport, een opslagplaats, een poolhouse, een orangerie, enzovoorts. Het is juist omdat je hier enkel het skelet krijgt van je bijgebouw, dat je jouw project nog zelf volledig kunt aanpassen naar jouw eigen wensen en behoeften. Zo kan je bijvoorbeeld een laag isolatie aanbrengen als je de ruimte wilt gebruiken als woonruimte of kantoor. Je kan ook de bekleding zelf kiezen, naar je eigen smaak.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze bouwpakket met schilddak? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving