Gevlochten afboording

Een natuurlijke manier om kleine afscheidingen te bouwen in jouw tuin? Een perkje bloemen, gazon of moestuin gemakkelijk visueel afbakenen? Daar zijn deze gevlochten houten borderranden ideaal voor! Je kan gemakkelijk die charmante en natuurlijke toets geven aan jouw tuin of oprit. Een smaakvolle tuin zit hem juist in de details!

...
Meer weten?

Meer weten?

Uit welke houtsoorten kan je kiezen voor jouw gevlochten afboording?

Deze gevlochten borderranden zijn verkrijgbaar in zowel wilgentakken als hazelaartakken. Veel verschil is er niet in duurzaamheid of uitstraling. De duurzaamheid is afhankelijk van de dikte van de takken: hoe dikker, hoe steviger en dus hoe langer het zal duren voor een takje afbreekt. Bovendien zijn ze zeer weerbestendig en vormvast.

Tips om een gevlochten afboording te plaatsen

Welk materiaal je ook kiest, ze zijn gemakkelijk te installeren met de puntige paaltjes: je hoeft ze enkel in de grond te slaan met een zachte hamer. Bij de gazonranden uit hazelaar zijn paaltjes inbegrepen. Je hoeft ze dus enkel in de aarde te prikken.

Als je kiest voor de wilgenborder, dan bestel je best nog de paaltjes bij. In dit geval zijn vierkante azobe paaltjes het best, omdat die weerbaar zijn tegen vocht en contact met de grond. Wil je kleine kronkels maken in de borderrand? De afboording uit wilgentakken zijn lichtjes buigbaar, waardoor je de schermen in bochtjes in de tuin kan plaatsen.

Hoe onderhoud je deze gazonrand?

Goed nieuws: jouw gazonrand kan zonder onderhoud wel tien jaar meegaan! Wil je echter dat jouw afboording nog langer meegaat? Dan kan je de takken steeds insmeren met een olie of beits. Dit zorgt er ook nog voor dat het hout minder snel vergrijst en langer die natuurlijke charme behoudt.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze gevlochten afboording? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving